טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אישה בת 70, הסובלת מעצירות, מטופלת בתרופות כרוניות לסוכרת ולחץ דם,כך שיש דברים נגד עצירות שאני לא יכולה לקחת כמו שזיפים וכיו בזה, נסיתי זרעי פשתן, שמפ פרופין ,שמן זית, וכו, וזה לא עוזר , אני שומרת בענין תזונה שאלותי: 1. האם בעזרת צמחי מרפא, ניתן לעזור לי ? בהתחשב שיש תרופות שאני שותה נגד סוכרת, ולחץ דם ? 2. איזה לחם עדיף לעצירות לחם מחיטה מלאה, או לחם שיפון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מוכרחה להודות שמאחר ויש ברקע תרופות ועצירות כרונית אז הטיפול לא יהיה פשוט - אך אין הוא בלתי אפשרי!
מאחר ועושה רושם שהמצב מורכב יותר ושניסית כבר הרבה מאוד דברים ושום דבר לא עזר, יהיה לא הוגן ולא מקצועי להציע לך כאן משהו ולקוות שהוא יעזור. לכן, אם יש לך סבלנות וכוח התמדה אז אני ממליצה לך בחום לגשת לטיפול נטורופתי מעמיק מאחר ויש הרבה הרבה הרבה מה לעשות ואפילו על הדרך לטפל בסוכרת ולחץ הדם!
לגבי הלחם - שניהם נהדרים ומכילים סיבים תזונתיים.
באהבה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד