טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 21 וכבר שנתיים שאני סובלת מדלקות חוזרות בנרתיק ובצוואר הרחם טופלתי רבות באינטיביוטיקה אבל הדלקות חוזרות והגוף ומערכת החיסונית נחלשים...ברצוני לדעת האם יש תרופות שיכולות לעזור ולמנוע? אודה לכן על תשובתכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש טיפול מצויין אבל אין פתרון בזאק מהיר - זה מצריך לגשת לטיפול. לצערי האנטיביוטיקה רק החמירה את המצב.
בינתיים, אני ממליצה להתחיל לשתות חמוציות עם אלוורה בהקדם האפשרי ולהתחיל לקחת פרוביוטיקה ואז לגשת לנטורופתית כי חייבים לטפל לעומק ולדון בנושא התזונה שהוא קריטי במצב כזה.
באהבה, איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישנו משקה המשלב את האלוורה יחד עם חמוציות והוא מאוד מיוחדמאחר ולאלוורה בו אין את האפקט המשלשל וזה חשוב מאוד. ניתן להשיגו רק אצל מטפלים פרטיים ולא בחנויות
איה
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד