טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קניתי אבקת חימר ירוק של argilverte. כתוב שזה 100% טבעי. חימר ירוק שמיובש בשמש בלבד. ובכל זאת כתוב לשימוש חיצוני בלבד. אפשר בכל זאת לשתות אותו? אם לא, איפה ניתן להשיג חימר ירוק לשתיה באבקה? של איזו חברה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לילי שלום רב גם אני ממליצה להשתמש בחימר הירוק רק בשימוש חיצוי יש משהו בחימר כשהוא מתייבש שדומה לגבס הוא מתגבש לגושים קשים ולכן לא נראה לי כל כך הגיוני לשתות את זה ושזה חלילה יקרה בתוך הגוף. אמנם ריקה זראי נתנה מתכונים שלמים לשימוש בשתיה אך אין לי מושג לאיזה חברה של חימר היא מתכוונת. נסי לשאול בבית מרקחת טבעי אולי הרוקח יידע ואז יהיה לך ליווי מקצועי . שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד