מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירה, שעירות יתרשירה27/08/2007
היי
יש לי בעיה הואמונלית שמתבטאת במחזור לא סדיר, האמת שכבר לא קיבלתי מחזור שנה, יש לי שעירות יתר, פנים ידיים ובטן, ויוצאים לי פצעים קטנים על העור אחרי שאני עושה שעווה ,,, והעור שלי נראה מחוספס, כאילו תמיד יש לי עור ברווז. השיער שלי, שאני לא יודעת אם בכלל נשאר ממנו משהו,, כל הזמן נושר ונושר בצורה דרסטית!!
עכשיו אני עשיתי בדיקות דם והרופאים מצאו שהכל אצלי בסדר, הורמונים ויטמנים וכולי
אני ממש לא מבינה למה יש לי את מה שיש לי אם כל התוצאות נכונות
אני הגעתי למצב שאני רק שונאת את הכגוף שלי ורק רוצה להרוס אותו
אני ממש לא יכולה יותר
בבקשה תעזרי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קינסיולוגי
tevabriut27/08/2007טיפול קינסיולוגי הוא יכול להיות לך מצויין ויכול לעזור לך למצוא את שורש הבעיה בצורה הטובה ביותר והמדוייקת והמהירה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בטיפול כזה של ייעוץ הדרכה ופר
שירה29/08/2007ופרחי באך
לא עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתייאשי מתוקה
שירן27/08/2007היי שירה מתוקה!
אני עברתי ועדיין עוברת משהו דומה, גם בגלל השעירות יתר בכל הגוף כולל פנים ופצעונים. והכל בגלל גלולות שגרמו למצב. תראי, המצב שלי החמיר מכיוון שרופאים פשוט לקחו אותי בצורה אדישה ביותר ,לקח לי 7 חודשים להילחם על בדיקות ורופאים מומחים כדי להבין מה יש לי.
מה שאני מציעה לך קודם כל לעשות תחקיר מקיף על הנושא ולרשום שאלות,אח"כ לגשת לרופא נשים מומחה ואנדוקרינולוג מומחה [רופא הורמונים] וגם עור [אני ממליצה הדסה], ותתעקשי שיבצעו את כל הבדיקות שאפשריות [ציסטות בשחלות, קורטיזון וכו'] ,אני נסעתי במיוחד עד הדסה עין כרם לרופאים מומחים. כי פשוט איבדתי אמון כמעט בכל הרופאים.הדבר שהכי הרס אותי יותר מהמראה של הגוף והפנים שלי שנהרסו לאט לאט זה חוסר הידיעה מה יש לי ולמה זה קורה, השלב הראשון זה להימצא בסביבה של אנשים תומכים ולבקש מהם את העזרה, קחי את הפרוייקט הזה, כמה זמן שיקח, ואני מבטיחה לך שיגיע היום אפילו עוד שנה שנתיים שתהיי שלמה עם עצמך.יהיה בסדר.
יש לי עוד הרבה מה לומר בנושא, אם תרצי לשאול משהו אני אשמח לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
שירן27/08/2007דרך אגב, כשהרופאים אומרים לך שאת בסדר אז אל תשכחי שיש להם טווח מסויים שאם האדם נמצא בתוכו אז זה נקרא תקין ולא קיצוני, אבל תמיד יש מינימום ומקסימום, יכול להיות שאת על הגבול,תבררי את זה,אל תתביישי לשאול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירן - תודה רבה על התשובה שלך
שירה28/08/2007אני לא נמצאת בארץ, אני חיה בניו יורק כבר 4 שנים והייתי בטיפול הורמונלי שרק הכניס אותי לדיכאון ובכלל לא עזר. הרופאה שלי רוצה שאני אתחיל עם הכדורים שלי שוב ואני מ מש לא רוצה
כי זה בכלל לא עוזר
אני מאוד סקרנית לשמוע איך טיפלת בזה ואיך עברת את מה שעברת
זה האי מייל שלי
[email protected]
תכתבי לי אם את יכולה
ואיך את חושבת שאני צריכה ללכת לאנדרקולוג אם הבלוטת תריס שלי בסדר לפי הבדיקות דם?
ומה זה קניסיולוגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)