מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקאות ושילשוליםדור אברהמי27/07/2009
אני מקיא כל הלילה וכל היום וגם מישלשל ונוצר לי כאב ראש חזק מאד מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות ושילשולים
שירי חבקין27/07/2009שלום רב דור
ראשית חשוב לשתות כדי שלא תתייבש
שנית אני ממליצה לגשת לרופא ולבדוק מה הסיבה
למצבך.
באם מדובר בקיקול קיבה חריף ישנן תרופות
הומאופטיות לעזרה ראשונה
ובאם מדובר בוירוס כי אז צריך לנוח הרבה ולחכות
שהגוף ייתחזק.
אפשר לשתות חליטת קמומיל ומיצוי סמבוק לחיזוק
הגוף.
בהצלחה
שירי
נ.ב. כשתוכל לאכול נסה לאכול תפוח או גזר בלבד
עד שהגוף יסכים לקבל מזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקאות שלשולים
איה הוד29/07/2009
שלום דור,
קודם כל להירגע - אתה סובל מוירוס שתוקף עכשיו בכל הכוח את רוב האוכלוסיה.
זאת ממש מתקפה אכזרית וכנראה מדובר בוירוס אלים במיוחד מאחר ואני יודעת על כמה אנשים שנפגעו ממנו השבוע והקיאו בעקבות כך - ומדובר באנשים שלא מקיאים אף פעם משום דבר!
עכשיו, דבר ראשון חשוב ביותר זה לשתות המון כדי למנוע התייבשות
אני יודעת כמה קשה להכניס נוזלים במצב זה - ויש סיכוי סביר שגם את הנוזלים שתצליח להכניס את תקיא - אל תבהל - אני עדיין ממליצה להמשיך לשתות כמה שיותר כי אם תתייבש זה יהיה יותר גרוע וילווה בכאבי ראש ושרירים.
תשתה המון תה קמומיל - זה מעולה למצב זה
תבלע 3 כמוסות של פרוביוטיקה ביום
תבלע פרופוליס כמה שיותר - אפשר בכמוסות או בנוזל
תאכל אורז לבן עם כף של אבקת חרובים לעצירת השלשולים (אבל רק אחרי 3 ימים כי קודם רצוי לתת לגוף להתנקות)
תחזור לספר איך את המרגיש
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)