מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצירות אחרי לידהשני28/07/2009
שלום איה,
אני חודשיים אחרי לידה (ראשונה :-)) ועדיין סובלת מעצירויות. לא סבלתי לפני ההריון. בימים אלו יש לי "יציאה" אחת לשלושה ימים, לעיתים אני גם נעזרת בנר.
ייעצו לי לשתות שזיפים שהושרו במים חממים ערב לפני .. בדר"כ זה עוזר ... היום גם זה לא עזר ...
אני לוקחת ברזל חלש של סולגר .. אנא עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות
איה הוד29/07/2009הי שני,
אין שום סיבה לסבול מעצירות!
עצירות יכולה לגרום לשינויים במצב הרוח ואף לדיכאון מאחר והרעלים שאמורים לצאת החוצה מהגוף עם הצואה בעצם נשארים בגוף ונספגים חזרה לזרם הדם ומשפיעים על כל המערכות כולל על מערכת העצבים.
אם תרופות סבתא כגון השזיפים כבר לא עוזר לך, אני חושבת שזה מצריך להגיע לנטורופת לטיפול והתאמה אישית. עושה רושם שמערכת העיכול שלך סובלת, בין היתר, מיובש וצריך להזין ולטפל בה.
בנוסף, אנא הפסיקי את השימוש בברזל שאת לוקחת ועברי לעשות שימוש בברזל של חברת Bio Care - מניסיוני הרב הברזל שלהם (שהוא מאוד יקר דרך אגב ולא קל להשיגו) הוא הטוב ביותר ולא עושה בעיות בעיכול. - בהחלט שווה את ההשקעה.
מעבר לזה, אם תגיעי לנטורופת לטיפול אפשר להימנע מכדורי ברזל על ידי שתיית תה צמחים שעשירים מאוד בברזל וטובים מאוד לאחרי לידה גם למניעת נשירת שיער וגם דרך התזונה.
ממליצה בחום לא להזניח כי יש נטייה בקרב אנשים לנסות לטפל בעצירות שלא מגיבה לדברים עדינים עם משלשלים - ואני לא חושבת שכדי להגיע לשם.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)