מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נורמפלורתות09/08/2009
שלום,
היכן ניתן להשיג את "הנורמפלור" (חיפשתי בסופר פארם)ולא יודעים מה זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנורמפלור
איה הוד11/08/2009שלום תות,
תנסי בבתי מרקחת שהם גם הומיאופתיים וטבעיים
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באילת ....
תות23/08/2009ובדקתי בכל סניפי הסופר פארם בעיר ואף רוקח לא יודע על מה אני מדברת, אנסה במקומות הומופאתיים,
תודה על התגובה................. אשמח לדעת איפה במרכז ניתן להשיג..............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נורמפלור
איה הוד23/08/2009הי!
נסי בתל אביב - אולי אפילו בבית מרקחת הגליל המפורסם...
עדכני אותי אם מצאתי
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ! אעדכנך בשמחה
תות24/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ צ א ת י ! ! ! ת ו ד ה ! ! !
תות28/08/2009מתי כדאי להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מ-ע-ו-ל-ה !!!
איה הוד29/08/2009הי יקירה!
אז קודם כל אנא ממך אמרי היכן מצאת כדי שנשים יפסיקו להתקשר אלי לקליניקה ולשאול אם אני מוכרת אותו...חחח... (כנראה אי הבנה בעקבות ההתכתבות שלנו כאן על התכשיר)
לגבי שימוש - מאחר ומדובר בויטמין C בטבליות המוחדרות לנרתיק - משהו טבעי שנשים רבות דיווחו עליו כמועיל - שווה ניסיון!
במקרה הכי גרוע - לא טוב לא משתמשים...(אין להסיק מדברים אלו שכל דבר שהוא טבעי לא יכול להזיק! ההתייחסות היא ספציפית)
ובלי קשר - לגשת לטיפול רציני אצל נטורופת מאחר והנורמפלור נותן רק מענה חיצוני מקומי ולא מטפל בגורם לבעיה.
עוד "תרופת סבתא" שקל לעשותה ומאוד עוזרת:
לקחת יוגורט ביו רגיל לבן, לפתוח קפסולה של חיידקים ידידותיים (פרוביוטיקה) ולערבב את האבקה ביוגורט ולעשות עם זה שטיפה וגינאלית. עובד מדהים! מאוד מרגע! אם יש גרד זה יעזור מאוד.
וכמובן, יש את שמן עץ התה הטוב והמוכר לעשות איתו שטיפות וגינאליות. יש אפילו ג'ל על התה ואגינאלי מיוחד לאזור הזה שמגיע בשפורפרות ומיועד למטרה זו.
בהצלחה
חזרי לספר מה שלומך
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעה
ליאת31/08/2009אני נוטלת את נורמפלור כבר 5 ימים, באמצע הטיפול היה לי גרד נוראיייייי ולאחריו תחושת בערה, שעברה. כמו כן המון הפרשות (צהובות כמו שהיו לפני הטיפול), ואיני רואה שום שיפור. בנוסף, רציתי לדעת האם הטיפול מטפל רק בפנים הנרתיק או גם ב"כניסה"?
האם ההפרשות אמורות לחזור להיות נורמליות, ולאחר כמה ימי טיפול, אולי בכלל לאחר סיום הטיפול?
ברור לי שעל כל אחת זה משפיע אחרת אבל רציתי לדעת איך זה השפיע עליכן .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דיווחים וטיפול
איה הוד02/09/2009הי ליאת,
כל אחת מגיבה אחרת.
מאוד יכול להיות שהגרד וההפרשות הן תגובה של הגוף להתנקות מהפטריה.
אך כמו שאמרתי לך, זה מטפל רק מקומית (וזה לא משנה אם זה מטפל רק בפנים או גם בכניסה לנרתיק - זה עדיין טיפול מקומי שנועד להביא להקלה זמנית אך לא מטפל בשורש הבעיה שיכול להיות שמתחילה אפילו ממערכת העיכול)
לכן, לא מספיק להשתמש בזה אלא גם לחשוב על מה נכנס לפה והאם את שותה מספיק מים והאם את שומרת על הגיינה והאם את לוקחת פרוביוטיקה והאם צריך לשלב צמחי מרפא לניקוי רעלים או לטיפול אנטי-פטרייתי בקנדידה וגינאלית...
יש המון שיקולים...
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)