טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב חשוב לציין כי גם אם התרופות הללו עוזרות זה עדיין לא פתר את הסיבה לחום ושם יש צורך באיבחון וטיפול לעומק. יש להתיחס לתרופות סבתא כעזרה ראשונה להקלה על הסבל עד לטיפול הרפואי. במקרים של וירוס למשל אין לרפואה תשובות והחום יכול להשאר למשך מספר ימים כך שהורדתו תעזור מבלי קשר לטיפול רפואי.
בכל מקרה אחר כשמדובר בחום גבוה שנמשך מעל 72 שעות נא לפנות לרופא. כשמדובר בילדים קטנים גם 24 שעות ללא הקלה מחייבת פניה לרופא לבדיקה. בברכה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר