ליבר אפ

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• ליבר אפ
    א
    17/08/2009

שלום
    התחלתי ליטול ליבא אפ (עם גלולות, B12, אצידופולוס). אני לוקחת אותו פחות מחודש פעם ביום (במקום פעמיים). האם יתכן שהוא גורם לתופעות שונות כגון כאבי מפרקים או כאבים עמומים ולא ברורים באיזורים שונים (חוץ מבעיות עור..כמובן). שאלה נוספת:
    האם יש מניעה לעשות הידרוקולוניק עם טיפול זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליבר אפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליבר אפ

איה הוד
    17/08/2009

שלום א

הכל אפשרי! כלומר, כשלוקחים משהו שמנקה את הכבד אז הרבה תופעות יכולות לצוף - וזה כולל כאבי מפרקים. יכול להיות שזה מה שמכונה "משברי ניקוי" (כתבי "משברי ניקוי" בגוגל ותוכלי לקרוא עוד על תופעות נוספות שיכולות לקרות בעת ניקוי הגוף מרעלים)

לא ידוע לי שיש בעיה לעשות טיפול קולונהידרותרפי עם הטיפול הזה!
    אם תרצי אשמח להמליץ לך שלא בפורום על מקום נהדר ומקצועי שלא ינסה "לדחוף" טיפולים בלי שיש בכך צורך.

באופן אישי, אני חושבת שזה בעייתי שאת לוקחת גלולות, אך לפחות את מגבה את עצמך עם תוספת של B12 ואני מאוד ממליצה לך להתחיל להקפיד על מזונות שמכילים B6 שנשחק מאוד בגוף כשנוטלים גלולות.

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו