הורדת רמת כולסטרול בדם

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הורדת רמת כולסטרול בדם
    עמי
    18/08/2009

אני בן 57 , מאחר ונמצא ברמת סיכון עלי להוריד את רמת HDL מתחת 100 .
    אילו מיני מזון פשוטים וביתיים מומלצים לצריכה שוטפת להשגת המטרה ?
    בברכה
    עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת רמת כולסטרול בדם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת רמת כולסטרול בדם

איה הוד
    19/08/2009

עמי יקר,

היום כבר ידוע ששינוי תזונתי בלבד לא בהכרח יעזור להורדת רמת הכולסטרול מאחר והגוף עצמו מייצר אותו.

לשם כך נדרשת פעילות גופנית יומיומית, שימוש בצמחי מרפא ותבלין, הורדה במשקל (למי שיש לו עודף) וכמובן שמירה על איזון רגשי ולא להיות במתח...כמו שאתה מבין יש כאן הרבה פקטורים ולכן אני ממליצה לגשת לטיפול נטורופתי אישי.

בכל אופן, ההמלצה היא לאכול הרבה שום, להכניס לתפריט לציטין, דגי ים (אומגה 3), עלים ירוקים (מנקים את המערכת ומורידים אף לחץ דם), כורכום...

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר לבידקת כולסטרול קרדיוצ'ק

יגאל
    17/01/2010

בכל מקרה ובכל מערך טיפולי להפחתת כולסטרול אשר בה תנקטו- מומלץ לרכוש מכשיר הנקרא קרדיוצ'ק אשר מודד בצורה אישית-ביתית את רמת הכולסטרול הטוב, הרע והטריגליצרידים שלכם.
    אני רכשתי את הקרדיוצ'ק ישירות אצל היבואן פי-מדיקל והמחיר גם היה פחות יקר. אני סבורה שזהו כלי חשוב במעקב אחרי ההתקדמות בהורדת ערכי הכולסטרול שלכם.

אלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו