מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טחורים פנימייםגלית19/08/2009
שלום לכולם,
אני 3 חודשים אחרי לידה ראשונה ולפני שבוע בערך התחלתי להרגיש כאבים בעת היציאה ו10 דקות של כאב עז לאחר היציאה.
מעולם לא הרגשתי כאב שכזה, אשמח לדעת מה עלי לעשות כדי להקל על הכאב :)
תודה מראש,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים פנימיים
איה הוד19/08/2009
הי גלית,
אני רוצה לשמח אותך ולומר לך שאפשר לטפל ולפתור את הבעיה.
אך ראשית, עלייך לגשת לרופא פרוקטולוג כדי שיבדוק אותך ויגיד האם מה שיש לך זה פיסורה או האם זה באמת טחורים פנימיים כמו שאת חושבת - מאוד נפוצים אחרי הריון ולידה!!
מאוד חשוב לי לדעת ממה הכאב נובע כדי להנחות אותך מה לעשות.
בכל מקרה, עלייך מאוד להקפיד על התזונה שלך ועל שתיית הרבה מאוד מים כדי להימנע ממצב של עצירות - ברגע שאת צריכה ללחוץ בשירותים אפילו קצת, זה גורם לכאבים כי אם זה פיסורה זה פשוט פותח את הפצע, ואם זה טחורים זה גורם להם לצאת החוצה.
אם יש עצירות או יציאות קשות תוכלי לשתות מים שהושרו בהם זרעי פשתן שלמים ולאכול שיבולת שועל שעשירה בסיבים (דייסה יכולה להיות נהדרת!)
מעניין אותי לדעת, האם בנוסף יש לך גם מעט דימום על נייר הטואלט לאחר הניגוב?
לכי לבית מרקחת וקני משחת הממליס!!! תמרחי פעמיים ביום בוקר וערב אחרי שתנקי את האזור. זה מאוד יקל עלייך!
חזרי לספר מה קורה איתך ומה אמר הרופא
ובינתיים, תוכלי לקרוא באינטנרט על טחורים ופיסורה אם תרשמי בגוגל
"טחורים תרופות סבתא"
באהבה רבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
גלית19/08/2009היי איה,
תודה רבה על התגובה המהירה ועל הטיפים :)
יש לי מעת דם ולא בכל יציאה.
ישנו כאב רק בזמן היציאה ואחריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טחורים
איה הוד22/08/2009
אם כך, אני ממליצה לך לברר על תכשיר בשם אנוקריו! ולשלב אותו עם הטיפול התזונתי וכל שאר הטיפים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)