טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחורה בת 20 עברתי הפרעות אכילה יצאתי מזה והשתקמתי אך עדין אני לא מקבלת מחזור לרופאים אין תשובה בשבילי כל הכדורים שהם נתנו לי לא עזרו ואני כבר אובדת עצות ,מה שכן עוזר זה גלולות אך בעצם המחזור הוא מלאכותי וכך גם לא אוכל להכנס להריון ,אני ממש פוחדת ולא יודעת מה לעשות עשיתי אולטרסאונד בדיקות דם והכל תקין האם זה יכול להיות נזק בלתי הפיך למרות שמעולם לא הגעתי לתת משקל רציני [עד 5 קילו]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קוהוש השחור – Cimicifuga racemosa, שיח אברהם – Vitex agnus castus והאנג'ליקה הסינית – Angelica sinensis.
אלה הצמחים הפופולאריים לטיפול בבעיות הורמונליות וחוסר איזון של המחזור החודשי, הם מזינים ומחזקים את הדם, מאזנים את המערכת ההורמונלית וטובים לטיפול במחזור שאינו סדיר, העדר וסת, עצירות, צבירת נוזלים והפרעות נוספות הקשורות לאיזון ההורמונלי.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד