מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול מתמשךורד03/10/2009
שלום רב!
הילדה שלי בת שנתיים כל תקופת מעבר יש לה שיעול בלילה , פעם יבש ופעם ליחתי נתתי לה סימפוקל דבש לא ממש עזר מה את יכולה להציע לי כדי להפחית את השיעול בלילה.
היא כבר משתעלת שבועיים וחצי + כך כל שנה.
תודה מראש
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול מתמשך
איה הוד05/10/2009
הי ורד,
שיעול זה אחד הדברים שיכולים להתמשך זמן רב אחרי שהמחלה עוברת.
מאחר וזה נמשך זמן רב אני מציעה לא לחפש על המדפים סירופים שונים לשיעול אלא ללכת לטיפול ולבחון את התזונה שלה (שאולי יוצרת ליחה בגוף ומגרה את השיעול ומחלישה את המערכת החיסונית) וגם להתאים לה את הצמחים או הסירופ הנכון.
שירי לא מעט פעמים המליצה כאן על סירופים טבעיים טובים.
תוכלי להכנס בפורום ולראות את תשובותיה של שירי לאימהות עם אותה שאלה.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול
שירי חבקין05/10/2009ורד שלום רב
בנוסף ומכיוון שציינת שמדובר בתופעה עונתית אני ממליצה לבדוק
אפשרות לטיפול הומאופטי או בשיטה הסינית כדי לטפל בסיבה
לשיעול שעל פניו נשמעת כתופעה אלרגית.
להקלה זמנית אפשר באמת להיעזר בסירופים הטבעיים
כגון הולסטן אלקסיר של וולדה
או סמבוכל קיד
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתינו
ורד05/10/2009מה בנוגע לסירופ טבעי הרבליס B האם הוא מכייח ומדא שיעול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול
שירי חבקין05/10/2009ורד שלום רב
אינני מכירה את הסירופ הנ"ל.
מצטערת
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)