מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטריה בציפורני הרגלייםרותי08/10/2009
היי לכולם
יש לי פטריה בציפורני הרגליים ובעצתכן התחלתי להשתמש בשמן עץ התה כבר 4 חודשים בערך, בציפורניים שהפטריה פחות גסה מתחיל לצמוח ציפורן חדשה אבל בציפורניים עם הפטריה העבה אין שינוי.
אני רוצה לציין שבעבר שתיתי כדורים למשך שלושה חודשים בהמלצת רופא עור והפטריה עברה לי אולם היא חזרה לי בהריון האחרון לפני 3 שנים ומאז השתמשתי באין ספור משחות ולק מיוחד לפטריה ורק בהמלצת רופא אך כלום לא הועיל.
אני רוצה לדעת אם יש עוד תכשיר טבעי שאני יכולה להשתמש בו מלבד שמן עץ התה?
הפטריה נורא מפריעה לי אודה לכן על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
שירי חבקין08/10/2009רותי שלום רב
פני לי.ד.שלוס בית ספר לארומטרפיה בתל אביב בתחנה המרכזית
החדשה.
עד כמה שידוע לי יש להם שמן מיוחד וחזק לטיפול בפטרת הציפורניים.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה בציפורניים
רותי09/10/2009שירי שלום ,
אני גרה באזור העמקים ואין לי אפשרות להגיע לתל אביב .
אולי את מכירה מישהו מהצפון שיכול לעזור לי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה בציפורניים
רותי09/10/2009שירי שלום ,
אני גרה באזור העמקים ואין לי אפשרות להגיע לתל אביב .
אולי את מכירה מישהו מהצפון שיכול לעזור לי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בציפורניים
שירי חבקין09/10/2009רותי שוב שלום
דברי עם נדב , הוא סוכן של שלוס
ויוכל להפנות אותך למטפלים באזור
או לשלוח לך את השמן שלהם
0505396041
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי שלום,
אני09/10/2009בהמשך לתשובתה של שירי, לאמא של נדב (מרגלית), יש משחה מדהימה שמטפלת בבעיה בצורה מדהימה, מנסיון.... שווה להרים טלפון ולקנות!
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)