כדורים בפיצוציות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כדורים בפיצוציות
    חסוי K
    15/09/2007

שלום
    אני מאוד מודאגת למצב שאני נמצאת בו. אני בדרך כלל בחורה מאוד חזקה ואני חייבת להגיד שהכדור הזה שמוכרים בחופשיות בכל קיוסק חזק ממני. אני לא עושה את זה כל יום משהן כמו כל שבועיים. הבעיה היא שמתחילים זהו פשוט אין מצב להפסיק.הגעתי פעם ל-3 ימים רצוף בערך 20 כדור. זה מוזר שאף פעם לא כואב הראש או כל הרגשה לא טובה. חקרתי קצת בינטרנט על זה והבנתי שהחומר הפעיל זה emphedrine methaphatamine
    חקרתי גם על זה ויש לסוג סם הזה התמכרות קשה ואני יודעת שאני בבעיה עמוקה. בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה יותר להיות תלויה בזה. זה כבר שנתיים ונמאס לי. אני ממש עבד של זה. כמה כסף גם הולך על זה זה פשוט לא נורמלי. זה לא רק אני זא המון אנשים שכל שעתיים באים לקחת עוד. הדודה חזקה מכולם. הייתי מאוד רוצה לדעת בדיוק מה יש בכדור. ונראה לי טיפול גמילה בישבילי. אולי יש טיפול תרופתי שיכול קצת להוריד את החשק האקשן הזה. דחוף דחוף דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים בפיצוציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאאאאאן יש בעיה

juan
    10/02/2012

כן מאמי גם אני במצב דיי דומה לשלך תיצרי איתי קשר בפייס בוק יש לי כמה עצות טובות השם שלי בפייס הווו juan manuei paviya

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים בפיצוציות - תגובה

שירי חבקין
    12/02/2012

שלום רב
    לצערי אין לי תרופת סבתא לבעיה זו.
    התמכרות בעיקר פיזית היא מצב מורכב להתמודדות
    יש צורך לפנות לאיש מקצוע בתחום.
    בהצלחה רבה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות

איה הוד
    17/09/2007

היי,

ההודעה בהתמכרות היא באמת הצעד הראשון - כי משם אפשר להתחיל תהליך גמילה.
    איני בטוחה שפנית לפורום הנכון לצורך כך ואני ממליצה בחום לגשת לאיש מקצוע ולקבל ליווי וטיפול רציני ותיכף תביני למה.
    לפעמים עדיף לשאת בתוצאות גילוי ההתמכרות למישהו אחר על המחיר הבריאותי והנפשי שאת משלמת.

איני מכירה את החומר emphedrine methaphatamine אבל אני כן מכירה את החומרים Ephedrin (אפדרין) שהוא במקור חומר טבעי המופק מצמח האפדרה אך היום מכינים אותו סינטטית במעבדות. ואת החומר methamphetamine (מטמפטמין) - שהינו סם לכל דבר ומכונה גם "ספיד"!!!
    והוא חומר מעורר וממכר חזק.
    גם הוא וגם האפדרין היו בעבר משמשים לירידה במשקל. אך היום הם אסורים לשימוש והמכירה שלהם אינה חוקית. יש להם נזקים וסיכונים בריאותיים קשים - בייחוד למטמפטמין.

נזקים נוירולוגיים: החומר גורם להרס של תאי המוח מסויימים ולכן עשוי להוביל למצב דמוי פרקינסון.
    תופעות לוואי נוספות: יתר לחץ דם, פלפיטציות(קצב לב מוגבר), דופק לא סדיר, קשיי נשימה, הזיות, פרנויות, סחרחורת, עצבנות, שינויים במצב הרוח, אינסומניה (הפרעות שינה), עיוותים ורעידות, אירוע מוחי, בעיות כלי דם קשות, סיבוכים בלב וכן - אפילו מוות.

מקווה שהמידע עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו