יציאה קשה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• יציאה קשה
    הדס
    16/10/2009

שלום רב
    מאז הלידה יש לי יציאות מאוד מאוד קשות שגורמות לי לטחורים
    אני בטוחה שזה מכל משככי הכאבים שקיבלתיבזמן הלידה
    טרם הלידה הייתי נכנסת ב"כיף" לשירותים

אני אוכלת הרבה סיבים שותההרבה מים ניסיתיאת כל הדבריםהאפשריים ועדין היציאה חזקה
    האם טחינה גולמית יכולה לעזור ליציאה?
    האם שמן פשתן על בסיס יומי יכול לעזור? כי הומאופתית אמרה לי שלא טוב כל יום לשתות ולא טוב לזמן ארוך.
    אני כבר די מיואשת מכל זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה קשה

איה הוד
    19/10/2009

שלום הדס,

ראשית אני רוצה שתדעי שיש מה לעשות!

ועכשיו, אחרי שאמרתי את זה חשוב לי לציין שלעיתים יש מצבים שנפתרים בקלות על ידי תרופות סבתא כגון השריית זרעי פשתם שלמים במים ושתייתם, השריית שזיפים ושתיית המים, עיסוי בטן בכיוון השעון, פעילות גופנית שממריצה את העיכול בכיף, אכילת ירקות ושיבולת שועל לצריכת סיבים, שתיית מים מרובה ועוד..

אך ישנם מצבים שלא מגיבים לאף אחד מהדברים הללו וכאן אני ממליצה לגשת לטיפול נטורופתי כדי לבחון דברים נוספים ועמוקים יותר, כדי להתאים צמחי מרפא נהדרים שיסייעו לפינוי טבעי של המעי, לבחון האם ישנה בעיה רגשית/נפשית או טראומה ולטפל בה...הרבה מהאנשים שסובלים מעצירות נוטים לשמור דברים בבטן (תרתי משמע)

כל אלא ועוד מצריכים התייחסות מעמיקה במסגרת טיפולית במידה וכל שאר הדברים לא עובדים.

באהבה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך יציאה קשה

הדס
    20/10/2009

תודה איה
    אגב לגבי זרעי פשתן האם הכוונה להשרותם במים ואז לשתות את המים ואת זרעי הפשתן שלמים?

אני התחלתי לשתות שמן פשתן. האם זה בסדר? האם יכולים לפתח בו תלות? האם אפשר כל יום לשתות ממנו במשך שנים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו