מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יציאה קשההדס16/10/2009
שלום רב
מאז הלידה יש לי יציאות מאוד מאוד קשות שגורמות לי לטחורים
אני בטוחה שזה מכל משככי הכאבים שקיבלתיבזמן הלידה
טרם הלידה הייתי נכנסת ב"כיף" לשירותים
אני אוכלת הרבה סיבים שותההרבה מים ניסיתיאת כל הדבריםהאפשריים ועדין היציאה חזקה
האם טחינה גולמית יכולה לעזור ליציאה?
האם שמן פשתן על בסיס יומי יכול לעזור? כי הומאופתית אמרה לי שלא טוב כל יום לשתות ולא טוב לזמן ארוך.
אני כבר די מיואשת מכל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יציאה קשה
איה הוד19/10/2009
שלום הדס,
ראשית אני רוצה שתדעי שיש מה לעשות!
ועכשיו, אחרי שאמרתי את זה חשוב לי לציין שלעיתים יש מצבים שנפתרים בקלות על ידי תרופות סבתא כגון השריית זרעי פשתם שלמים במים ושתייתם, השריית שזיפים ושתיית המים, עיסוי בטן בכיוון השעון, פעילות גופנית שממריצה את העיכול בכיף, אכילת ירקות ושיבולת שועל לצריכת סיבים, שתיית מים מרובה ועוד..
אך ישנם מצבים שלא מגיבים לאף אחד מהדברים הללו וכאן אני ממליצה לגשת לטיפול נטורופתי כדי לבחון דברים נוספים ועמוקים יותר, כדי להתאים צמחי מרפא נהדרים שיסייעו לפינוי טבעי של המעי, לבחון האם ישנה בעיה רגשית/נפשית או טראומה ולטפל בה...הרבה מהאנשים שסובלים מעצירות נוטים לשמור דברים בבטן (תרתי משמע)
כל אלא ועוד מצריכים התייחסות מעמיקה במסגרת טיפולית במידה וכל שאר הדברים לא עובדים.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך יציאה קשה
הדס20/10/2009תודה איה
אגב לגבי זרעי פשתן האם הכוונה להשרותם במים ואז לשתות את המים ואת זרעי הפשתן שלמים?
אני התחלתי לשתות שמן פשתן. האם זה בסדר? האם יכולים לפתח בו תלות? האם אפשר כל יום לשתות ממנו במשך שנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)