'שריפה" בקיבה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום
 
  • 'שריפה" בקיבה
    שיר
    16/10/2009

    הי
    אז אצלי -רב חיי- סבלתי מבעיות בקיבה! אני מקשרת את זה לקושי ביכולת לעכל את החיים-ולכן בעצם החולשה שלי היא בקיבה! גדלתי בבית די לחוץ ודי חודרני(חוסר יכולת לשמור על הפרטיות שלי וחייבת להיות כמו כולם ) בקיצור הייתי שונה בהחלט מכל שאר בני המשפחה .
    סבלתי הרבה משריפה בקיבה ,ולא נמצא דבר עד שבסוף שלחו אותי לבדיקת גסטרוסקופיה!
    אני חייבת לציין שאני בחורה מאאאוד רגישה ולוקחת קשה כל מצב!
    בילדותי (בגיל 13 בערך) עשיתי בדיקת גסטרוקופיה וכמובן שלא נמצאה שום בעיה פיזית! עכשיו שאני כבר הרבה יותר מודעת ובוגרת(בת 33), וכבר מזמן עזבתי את בית הורי ,אני בטוחה שזה מצב פסיכוסומטי או משהו בסגנון. יש לציין שהבעיה די פסקה שעזבתי את הבית וחוזרת רק מדייייי פעם!
    כל חיי אני זוכרת שלא הייתה לי הרגשת רעב אלא הרגשה של 'שריפה' בקיבה כשהייתי צריכה לאכול ואם לא הייתי מכניסה משהו לקיבה , הייתי סובלת משריפה קשששה מאוד ששום דבר ,בערך, לא היה עוזר!
    מצב של אותה שריפה קשה מאוד ,שמלווה בכאבים חזקים באיזור הקיבה,זכורה לפני חודשיים -בערך- כשהייתי לפני טסט(רשיון נהיגה) ופשוט סבלתי מכאבים חזקים בקיבה למשך כככל הלילה!
    פעם נוספת שאותה הרגשה היתה לי, אירעה בדיוק לפני שלושה ימיםשהאירוע הכי קרוב לאותה הרגשה והכי מדובר בחיי, היה תכנון יום ההולדת לחברה מאוד קרובה שלי! לא יודעת אם זה קשור אבל זה מה שהיה!
    בקיצור יום לפני יום ההולדת הרגשתי פתאום , לפני ארוחת הערב ,כאבי בקיבה. אני קישרתי את זה לתזונה הלוקה שלי של אותו היום, ובכלל לאותה תקופה לחוצה שאני חייה עכשיו(אריזות בפינוי הבית הקודם שגרנו-ד"א אגב אני אם לשלושה),חופש גדול,תכנון הבית החדש,מעבר, סידור הבית החדש, חופש ,התנהלות עם הילדים......-בלאגן אחד שלם! ואני בחורה שלא כ"כ מסוגלת לעמוד בלחצים!!
    אותה הרגשה נמשכה שלושה ימים , פשוט הסתובבצי בבית עם כאבי ' תופת' באיזור הקיבה, הקאות , חוסר יכולת לאכול משהו- כי פשוט הקאתי כל מה שנכנס!
    ביום צהשלישי הגעתי לרופא ואחרי ביקות למיניהן הסתבר שאני על סף התייבשות , ריבוי של כדוריות לבנות בשתן ושריפה קשששה בקיבה! הרופא רטוען שכנראה זה בעיה של חומציות יתר בקיבה ורשם לי לקנות NUFURANTIN-לחשש לדלקת בשתן ו.. OMEPRADEX להקלה על הכאבים בקיבה!
    סביר להניח שהעניין הזה עם הבעיה בקיבה עוד יחזור וברור לי שצריך לפתור את מקור הבעיה
    -מה שהרפואה הקונבנציונלית לא מנסה לפתור- ולכןצ מעניין אותי לשמוע ממך, איזה פתרונות את אולי חושבת שיכולים לעזור לי!

    אודה לך מאוד אם תשתחי לי תגובה על המכתב הארוך-ואולי מייגע- הזה שאני שולחת....

    בברכה
    שיר!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    'שריפה" בקיבה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בעיות בקיבה

    שירי חבקין
    18/10/2009

    שיר היקרה שלום רב
    מכתבך אכן ארוך ומביע כאבך וסבלך כי רב.
    משתמע ממנו כי המצב קשור למצבך הנפשי ריגשי
    וכי את גם רואה זאת ומסיקה את המסקנות.
    אני ממליצה בחום על בדיקה מעמיקה ואיבחון
    בשיטה הסינית . או האיורוודית.
    בברכה
    שירי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לבחורה

    הדס
    18/10/2009

    שלום
    אולי יש לך תסמונת של מעי רגיז?
    אולי את סובלת מ-FMF שזו מחלה גינטית הנקראת "קדחת ים תיכונית".

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נקודה למחשבה

    ברי
    02/12/2009

    היי שיר,
    במקרה נתקלתי בהודעה שלך כעת,
    רציתי לספר לך שגם לי היו בתחילת השנה את אותן התופעות שאת מתארת-ובסופו של דבר הגעתי לבית חולים אחרי שכבר לא יכולתי לסבול יותר את "השריפה" הזו, במקרה שלי בסופו של דבר לאחר חודש של בחילות, צרבות הקאות כאבים ושריפה בקיבה, הגעתי לבית חולים מאיר, שם לקחו ממני בדיקות דם וראו כי יש לי כדוריות דם לבנות רבות, בבוקר הגיע רופא לאחר שכל הלילה ניסו להבין איפה ה"זיהום" - הרופא לחץ לי באיזור ה"תוספתן" ושם קצת כאב לי ברגע שהוא שחרר את הלחיצה. בצילום סיטי- אכן ראו כי יש לי תוספתן מוגדל ובאותו ערב עברתי ניתוח להוצאת התוספתן. ניתוח ממש לא מסובך אבל בכל זאת ניתוח. מאז טפו טפו טפו הכל בסדר.
    אני מציעה לך לבדוק האם זה גם אצלך אפנדציט-אם זה מגיע למצב מוגדל זה עלול להתפוצץ וזה מאוד מסוכן, זה גם יכול להיות חיידק ה"הליקובקטר פילורי"-תבקשי לעשות בדיקת נשיפה לחיידק או גסטרו.
    בין כה וכה אני לא מאמינה שהמצב אצלך פסיכוסומטי עד כדי כך...
    מאחלת לך שפע בריאות!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו