לא מצליח להתעטש למעלה מחודש דחוף

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• לא מצליח להתעטש למעלה מחודש דחוף
    קובי
    16/09/2007

כל פעם שבא לי איזה גירוי לפני האפצי אז זה בורח וגם לפעמים האוזן הימנית שלי נסתמת אני מפמפם ושוב נסתמת לגבי הוזן השמאלית אני ליקוי שמיעה באוזן זאת מאף יוצא לי מו נוזל שקוף דימוי מים . האם זה יכול להיות הגורם שלמי שאין אפצי למעלה מחודש מרגיש אטום לגמרי מכל הכיוונים ? חוסר ריכוז לפעמים אין תאבון סחרורות קלות
    וקשיי נשימה האם יש קשר בין הדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפצ'י

איה הוד
    17/09/2007

שלום קובי,

עושה רושם שאתה סובל מכמה דברים יחד. מאחר ולא עשיתי לך אבחון ותשאול אין לי היכולת לומר האם הדברים קשורים אחד לשני או לא.
    באופן כללי, מאוד יכול להיות לפי התיאורים שלך ש"תפסת" איזה וירוס ויכול להיות גם שזו תגובה אלרגית. (צריך לעשות אבחון כדי לפענח זאת)...אם אתה לא סובל מעצירות אני ממליצה לך לשתות תה קינמון או תה צ'אי שיש בו חוץ מהקינמון גם תבלינים נוספים שיכולים לעשות הרבה טוב למערכת החיסון שלך.

לך גם על תה עם דבש ולימון :-)

לגבי אי היכולת להתעטש - כן, מאוד מרגיז שבא אפצ'י ואז מחליט להעלם לו...מישהו פעם סיפר לי שפלפל שחור מגרה לעשות אפצ'י...לא בדקתי אבל אם תנסה תודיע לי איך הלך :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפצ'י

לאור נהלל
    18/09/2007

מבט לשמש והרפיה של של שרירי הפנים והלסת, גם זו דרך לקרוא לאפצ'י :) ורצוי לגשת לבקש מרופא המשפחה לבדוק את הריאות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו