בעיית שינה ביום

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• בעיית שינה ביום
    יעל
    20/09/2007

יש יל בעיה קטנה אני לא מצליחה אף פעם להרדם בשבת בצהרים אני לא שותה קפה משתדלת להיות עיפה וזה לא הולך אם יש איזה תרופה טבעית או רעיון אשמח לקבל

נ.ב. העצות שלך מאוד יעילות ועוזרות- תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שינה ביום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב יעל תודה על הפירגון :)

לאור נהלל
    20/09/2007

יש לי מליון דרכי בילוי לשבת בצהרים להציע לך במקום להעביר בשינה את היום הנפלא הזה
    ויטליות וערנות הן סימן לבריאות תקינה, למה ל"תקן" מה שלא מקולקל ? :)

שנה נפלאה ושמחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית שינה

איה הוד
    23/09/2007

הי יעל,
    אני מסכימה לחלוטין עם לאור.
    אך למקרה שאת באמת עייפה ולא מצילחה להרדם (ולא גורמת או יוצרת עייפות בכוונה על מנת להרדם) , נסי:

לשתות תה קמומיל / פסיפלורה,

לעשות נשימות ודמיון מודרך,

להקשיב למוסיקה מרגיעה - יש את הדיסקים של liquid MInd שאחד מהם מיועד למי שסובל מנדודי שינה וקשיי הרדמות. זה עוזר להכנס למוד של שינה נפלאה.

יש שאומרים לי שלראות טלויזיה או לפתור איזה תשבץ או לקרוא ספר במיטה עוזר להם להרדם.

הימנעי מחומרים ממריצים שנמצאים לא רק בקפה אלא גם בתה, שוקולד...

יש שמתקשים להרדם אם הבטן מלאה באוכל, אם את מנסה לישון אחרי ארוחה של שבת בצהריים - נסי לבדוק האם בטן מלאה היא זו המפריעה לך להרדם.

שינה היא דבר חשוב, קורים לנו הרבה דברים חשובים בשינה, אין להמעיט בה ואין להפריז בה.
    שינה ערבה ומתוקה,
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו