מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתיעל20/09/2007
אני אמא לשלושה בנים ואני מאוד רוצה עכשיו בת- אם יש איזה שיטה או תרופה טבעית להביא בנות אני מאוד אשמח לקבל..
תודה- בת אל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי בת אל
איה הוד20/09/2007אני מאוד מבינה את מצבך :-)
לא ידוע לי על שיטה שכזאת.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת מין הילוד
לאור נהלל21/09/2007יש כמה שיטות, אם תצליחי בעזרתן , זה יהיה נפלא :)
הרמב"ם טוען שאם הגבר מגיע לאורגזמה והאשה לא , תהיה בת.
כל זמן שהאשה לא מגיעה לאורגזמה רמת החומציות בנרתיק גבוהה וקשה לתאי זרע זכריים לשרוד , התאים הנקביים עמידים יותר. במקרה קראתי לא מזמן רשומה מצחיקה על תובנות מעניינות שקשורות לזה בבלוג באינטרנט : "אבו אל בנאת"
שיטה נוספת לקביעת מין הילוד היא על פי נוסחא הקשורה להתעברות בזמן מסויים , את יכולה לבדוק בעצמך אם היא עובדת, בדקי את תאריך ההתעברות של חברייך ושלך עם בנייך , זה הולך כך :
חודש ההתעברות + גיל האשה +3
תוצאה זוגית = בת , תוצאה אי זוגית = בן.
אני יודעת זה נשמע מגוחך :) , אבל בדקי על כל מי שאת מכירה , עד כה אלה שאני בדקתי, זה עובד ...
בהצלחה !
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין היילוד
יעל23/09/2007תודה...- אין כמוך רק בקשר להוספת החודש מדובר על אותו חודש שניכנסתי להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
לאור נהלל23/09/2007החודש בו נכנסת להריון + הגיל בו נכנסת להריון + 3 .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
לילי10/10/2007החודש בו נכנסת להיריון = החודש בו התקיים הביוץ? או המחזור האחרון שהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)