טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מבינה שיש ערך תזונתי גבוה לדגים, אך אף פעם לא אכלתי דגים רציתי את עצתך מכל הדגים הבריאים(סלמון, מקרל, הליבוט, ...), מהו הדג שהכי נחשב טעים ? ושאלה שניה אני יודעת שטונה גם בריא אךלא כולם, נסיתי טונה במים,וזה ממש לא טעים, האם טונה בשמן של פוסידון, נחשבת טונה בריאה או שחבל על המאמץ?(כמובן שאני מסננת את השמן) ? אודה לך מאוד אם תעזרי לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיעם זה עניין של טעם אישי. יש כאלה שמתים על הסלמון ויש כאלה שלא יכולים לסבול אותו. לכן אני ממליצה לך לנסות מכל אחד ולראות מה טעים לך. הדגים המומלצים הם: סול, סלמון, מקרל, הליבוט, סרדינים, טונה.... בקיצור - דגי מים עמוקים - דגי ים ולא בריכות.
טונה מקופסת שימורים איינה שיא הבריאות ולא משנה באיזה שמן או מים היא נמצאת.
עדיף לאכול פילה טונה או טונה כדג שלם או נתח.
בכל מקרה, דגים אלו מכילים הרבה אומגה 3 שהיא חומצת שומן מאוד חשובה לגוף, אך לא תמיד מקבלים מאכילת דגים את הכמות הרצויה ולכן ממליצים הרבה פעמים ליטול כמוסות (או בצורת שמן דגים או מפשתן)
בהצלחה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר