טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, מדובר על אזור מערכת המין (נרתיק, צוואר הרחם, יובש בפנים ובחוץ) כאשר כבר ניסיתי המון במסגרת הקונבנציונלי והאלטרנטיבי, למעשה עכשיו סיימתי טיפול נטורופתי של תפריט שהוריד למשך חודשיים כל גורמים מחמצנים כלשהם, וקיבלתי כדורי JARROWDOLPHILUS' CRANLIFE', אומגה 3 וכרגע גם אבץ וטיפות לשתייה. כרגע הדבר שהכי מטריד אותי הוא היובש החיצוני ששוב התגבר ומגורה נורא כל האזור אדום ומקולף ואני מחפשת איזושהי משחה/תרופת סבתא שאולי לא שמעתי עליה. לגבי כל השאר אני מניחה שהיה שיפור אבל מבחינת יחסי מין (כמעט תמיד מלווה בכאבים ויובש פתאומי באמצע) לא יצא לי לבדוק את זה בחודשים האחרונים כך שאני לא באמת יודעת מה המצב האמיתי שם. אין לי עבר עשיר מאוד בפרטנרים והבעיות התחילו עוד לפני שקיימתי יחסי מין לראשונה וכמובן התגברו בשנים האחרונות. אני אשמח אם תוכלו לתרום לי במשהו ואני בטוחה שיש דרכים שעדיין לא שמעתי עליהם. (אשמח לקבל תגובה למייל שלי). תודה רבה ושיהיה לנו המון בריאות וצום קל למי שצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני יכולה רק לשער שזה אולי נובע מדלקת וגינאלית - וסטיבוליטיס, או וגיניסמוס (רגשי או פיזי) , יש רופאה שמטפלת בהצלחה רבה ספציפית בסיטואציה הזו , שמה ד"ר תפארת מרחובות, נסי 144.
גמר חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר