מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול ממושך, צרידות, ועודשולמית27/11/2009
אל מנהלות הפורום הנכבדות!!!
מזה למעלה מחודש ימים אני עם שיעול מרגיז. כזה שמגרד בלוע ובקנה וגורם לפרצי שיעול בלתי פוסקים. השיעול התחיל עם צרידות. ממש הקול נעלם. כעבור שבוע הצרידות חלפה אבל השיעול נמשך. לפני כעשרה ימים חזרה הצרידות בגדול והוחלט על מתן אנטיביוטיקה לכל התופעות: כנראה, ברונכיטיס, כנראה, דלקת במיתרי הקול. כנראה..........
שתיתי. נו מה? כעבור מספר ימים נפלתי חזק לתוך שפעת. כזאת קלאסית עם כאבים חזקים בכל הגוף, חום, נזלת, כאבי גרון, אזניים ומה לא?
היום סוף סוף קמתי מהשפעת. כולי חבולה. את האנטיביוטיקה סיימתי אבל קשה לומר שסיימתי עם התופעות. עדיין מגרד רצח בקנה הנשימה ואיתו השיעול הבלתי פוסק. עכשיו יש גם את הנזלת שנוספה לי עם השפעת האחרונה ובכלל המצב הגופני ירוד.
נשמות טובות:
תנו עצה! מה לעשות? עוד כמה ימי שיעול כאלה ואני משתגעת. אין לילה ואין יום. שלא לדבר על כך שאינני יכולה לעבוד כי אני משתמשת בקול שלי לעבודה. (לא. עדיין לא זמרת אופרה אבל נזקקת לקול שלי בעבודה ואמרו לי שבתפקיד חנוך רוזן אני בכלל לא משהו).
לתשובתכן אחכה בכליון עיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקול ולשיעול
שירי חבקין28/11/2009שולמית האמיצה שלום רב
אני מבינה שאת אחרי "מלחמה"
ממליצה לך לקחת סירופ לשיעול שהוא מאה אחוז טבעי
מכיל צמחים שמכייחים ומסייעים להרגיע שיעול טורדני
יבש או רטוב - קוראים לזה הולסטן אלקסיר של וולדה
וניתן להשיג בבתי מרקחת
כמו כן את יכולה להכין לעצמך חליטות תה מהצמחים הללו
או כל אחד לחוד או כולם ביחד:
קמומיל
קורנית
מרווה
כפית וחצי לכוס מים רותחים. מחכים עשר דקות
מסננים ממתיקים לפי הצורך (לא סוכרזית!) ושותים
אפשר להכין קנקן מכל הצמחים ולשתות קר במשך היום
למיתרי הקול תוכלי לקחת תכשיר הומאופטי שנקרא
הומאווקס של באורון. הוא מחזק את המיתרים ומסייע לצרידות
הבעיה היחידה שהמאופטיה לא הולכת עם צמחים חריפים
ואנטיביוטיקה- הם מבטלים אותה. כך שבמקרה ותקחי
את כדורי המציצה הללו תוכלי לשתות רק את הסירופ
ואת תה הקמומיל. מרוה וקורנית נחשבות חריפות ויבטלו
את פעילותם של הכדורים ההומאופטים.
בהצלחה ואם יש שאלות חיזרי לפה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)