מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילדים צריכים חיזוקמעיין05/12/2009
שלום איה
חזרנו מארה"באחרי שהות של 4 שנים, יש לי ילדים בני 5 ו- 11 ומהרגע שחזרנו הם כל הזמן חולים.
האם יש משהו שאת ממליצה לחיזוק?
בנוסף, בן ה-5 פיתח אסטמה של העור והרופא ילדים נתן לו משחה עם קורטיזון שאני דוחה את השימוש בה והיתי מאוד רוצה להימנע.
מה היית מציעה לעשות?
בתודה מראש
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק
שירי חבקין05/12/2009מעיין שלום רב
לגבי האסטמה של העור אני מאוד ממליצה על טיפול
בשיטה הסינית. תזונה ודיקור, זה כמעט הדבר היחידי
שראיתי שבאמת עוזר לגוף להתגבר על התופעה
שהיא למעשה אלרגיה עמוקה.
לגבי חיזוק אפשר לתת להם מהסירופים הטבעיים
שמכילים אכינציאה סמבוק שחור ויטמין c וכדו'
כיום הכל מאוד זמין ואפשר להשיג בבתי מרקחת ובפארמים
ברוכים הבאים לארץ
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עלהתגובה המהירה, ושאלה
מעיין05/12/2009תודה עלהתגובה המהירה, אתיכולה להמליץ על מוצר ספציפי שהתנסית והועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים מחזקים
שירי חבקין07/12/2009שוב שלום מעיין
אני מכירה והמלצתי רבות על הסמבוכל של חברת רז
אולם לפי מה שראיתי הם כבר לא נמכרים בשום מקום
אמרו לי שעד ינואר קיים מחסור
ישנה חברה שנקראת טננבלוט משווצריה ולה גם
מוצרים המכילים את הסמבוק השחור וצמחי מרפא
מחזקים למערכת החיסון ולמערכת הנשימה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)