טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תיראי רשום בתרופות סבתא על איך להוריד פצעים באיזור הישבןן..(לפצעונים באזור הישבן ניתן למרוח את האזור במעט מי מלח ולשזף את המקום. חשיפה לשמש טובה לריפוי פצעים (אולם יש לזכור שלא להגזים בחשיפה לה!). עכשיו אני רוצה להתחיל להוריד עם מים של ים המלח אבל אין לי איפה להשתזף מה אני יכולה לעשות?ואני רוצה רק תרופה שאפשר לעשות בבית תרופות סבתא אני רוצה שיהיה לי טוסיק חלק אני לא יכולה ככה זה ממש ממ מפריע ליי בבקשההה אשמח אם תענו לייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפשר להשתמש באלוורה רפואית. שניתן לרכוש ברוב חנויות הטבע או הפארמים או למרוח מספר טיפות של שמן אתרי טהור של לבנדר או עץ התה.
כל זאת כטיפול חיצוני ולשיפור העור אולם באם התופעה היא כרונית יש להקפיד על תזונה ללא שומנים וללא אוכל חריף. ביצים,יין אדום ושוקולד מחוץ לתחום. לקחת כמוסות של לציטין ושום לניקוי הדם ולשתות הרבה חליטות של קלנדולה וקמומיל בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד