מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקשר לשימוש בתרופות לחולי סכרתאסתר17/12/2009
בקשר לתרופת סבתא המציעה לבשל אספרגוס ביין לטיפול בעיניים, האם חולי הסכרת יכולים להשתמש בתרופה הזו? בנוסף, האם יש לך תרופה כלשהיא להקלה וטיפול בראיה, אני בת 76 והראייה שלי ירודה, אשמח אם תוכלו לייעץ לי תרופה מתאימה וגם לסכרת.
בתודה ובברכה.
אסתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
שירי חבקין17/12/2009אסתר היקרה
אינני מכירה את השילוב של אספרגוס ויין שציינת
לסכרת מומלץ לשתות את שערות זקן התירס,
או חליטות של עלי זית. ניתן להשיג בחנויות טבע.
כמו כן מאוד מומלץ ועוזר לקחת כמוסות של חילבה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שימוש בתרופות לחולי סכרת
איה הוד19/12/2009
שלום אסתר,
גם אני לא מכירה את השילוב של אספרגוס ביין לטיפול בעיניים.
האם הבעיה בעיניים קשורה אצלך לסכרת או לגיל או לקטרקט או למשהו אחר?
מאוד חשוב להקפיד על אכילת נוגדי חימצון (אנטי אוקסידנטים) שנמצאים ברימון, פירות, ירקות ותוספים למיניהם.
לסוכר אני ממליצה לך על כמוסות בשם "סוויט באלנס" שמכילות גם חילבה (ללא ריח) וגם כורכום שמאוד חשוב למצב זה.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם סכרת ועיניים
אסתר21/12/2009לאיה שלום,
הבעיה שלי בעיניים היא מילדות ולא קשורה בסכרת, לפני 51 שנים עשיתי השתלת קרנית בעין ימין ולפני 20 שנה שוב גם בעין שמאל. את ההמלצה על שיוש באספרגוסמ ויין קראתי במדור של תרופות סבתא. בשנים האחרונות הקטרט בעין ימין החריפה וממליצים על ניתוח קטרט שוב והודיעו לי שיש סיכויים שבניתוח הזה הקרנית תפגע. לכן, אשמח לקבל כל יעוץ והכוונה למומחים בתחום הזה.
בתודה מראש.
אסתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת ועיניים
שירי חבקין23/12/2009אסתר היקרה
נסי לדבר עם דר' יעקב פאר מחיפה
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)