עצירות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• עצירות
    אושרת
    23/12/2009

שלום, בני בן 8 חודשים וחצי.
    היום לא היתה לא יציאה, בטנו קשה מאוד מאוד.
    בממוצע שתי יציאות ביום.
    נתתי שמן זית, לא עזר.
    נתתי שזיפים, לא עזר.
    נתתי נר גליצרין, עזר חלקית.
    היתה יציאה קשה מאוד, כואבת, ועדיין לא הכל.

מה אפשר לעשות/לתת לבני על מנת לעזור לו?

תודה, אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסיון שלי

הדסה
    23/12/2009

בתור אמא ולא רופאה...
    אני הייתי שמה במצבים כאלה קצת ערק על כף הרגל ועושה לו עישויים בצורה מעגלית כמו כיוון השעון-ואז שמה גרב לחימום...עישויים ברגל עוזרים למעיים.ככה אמרו לי וזה היה עוזר..וכשלא- הייתי מכניסה לו בעדינות מזרק(של תינוקות גמיש כמובן..)כשהרגליים שלו למעלה ומסובבת בעדינות- זה תמיד היה עוזר!!!!ישר הכל היה פורץ החוצה......
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות לתינוק

איה הוד
    23/12/2009

שלום רונית,

אני מאוד מבינה את מצבך! בני גם הוא בן 8 חודשים וחצי ואני דואגת לתת לו כל יום בבקבוק אבקה של חיידקים פרוביוטיים - מאוד מומלץ בעצירות! וגם על בסיס קבוע לחורף לחיזוק המערכת החיסונית.

בנוסף - כפי שכבר ראית שכתבו לך פה - עיסויים לבטן בכיוון השעון עם טיפה שמן שקדים וכמה טיפות לוונדר בפנים.

אם זה לא יעזור - פני לטיפול נטורופתי לקבלת עזרה בצמחים שמותאמים לגילו.
    חבל שיסבול מאחר ותינוק שסובל מעצירות מתחיל ללמוד שלעשות קקי זה דבר כואב והוא עלול לפתח מצב שלא ללכת לשירותים ולהחזיק בבטן.

יש מה לעשות! תתעודדי :-)

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו