תולעים לפעוט

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תולעים לפעוט
    עופרה
    28/12/2009

בני בן שנה ושלושה חדשים ונראה לי כי הוא סובל מתולעים משום שהוא מגרד מדי פעם
    באזור והיום הוא גם ישב על הרצפה ו"משך "את הטוסיק על הרצפה(כמו שכלבים עושים(זה מה שהדליק אצלי נורה אדומה.
    האם אני צודקת בחשד שלי?
    איך מטפלים בצורה טבעית בתולעים?
    תודה מראש
    עופרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעים לפעוט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים מעיים

איה הוד
    29/12/2009

שלום עופרה,

את אכן צודקת!
    כדי לוודא את העיניין יש לגשת אליו עם פנס בלילה ולהעיר על פי הטבעת ולחפש סימנים לתולעים (לבנות כמו חוטים). בלילה התולעים יוצאות החוצה ולכן קל לראותן.

מאחר והוא קטנצ'יק הייתי ממליצה על טיפול הומיאופתי.

בנוסף גזר חי מרוסק מאוד יעיל למצב (יש בו חומרים אנטילמטיים)
    דברים אחרים כגון גרעיני דלעת ושום לא כל כך מתאימים לגילו. אלא אם זה נעשה בהשגחת מטפל ובמינונים הנכונים (אפשר להכין מיצוי מרוכז נוזלי משום חי). יש אימהות שמחדירות חתיכה קטנה של שום לפי הטבעת - זה מאוד יעיל אך אני בשום פנים ואופן לא ממליצה על זה!!!

אחד הדברים הכי חשובים זה היגיינה! לקלח את הילד הרבה, להלבישו בבגדים נקיים אחרי כביסה, להחליף ולכבס מצעים שבאו ולוודא שאין מגיפה בגן. מספיק שהילד יגע במשטח שילד אחר נגע בו אחרי שהיה בשירותים ולא שטף ידיים ואז הכניס את היד לפה. מאוד מאוד קל להידבק! ביצי התולעים יכולות להישאר על משטחים חיצוניים ורהיטים וארגז חול שבועות ארוכים.

חשוב: גזירת ציפורניים (ביצי תולעים אוהבות להתיישב גם שם), לחנך את הילדים

לשטוף ידיים היטב עם סבון אחרי השירותים, אחרי משחק בארגז החול ולפני האוכל, לנסות למנוע
    מהילד ככל האפשר הכנסת ידיים לפה.

להתחיל כבר היום לתת לו אבקה של פרוביוטיקה לילדים (באוכל או בבקבוק)

רצוי שהטיפול יהיה גם פנימי וגם חיצוני - משחה להרגעת הגרד בפי הטבעת וכזאת שמטפלת בתולעים. (שאלי על משחה כזאת בחברת "ברא צמחים")

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו