הרופא אמרה לא רצוי

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• הרופא אמרה לא רצוי
    אורטל
    05/10/2007

כתבתם לכם שיש לי בטן בצורת תפוח ואני רק שם משמינה הצעתם בדיקת קנדידה אמרה לי הרופר זה רק למי שיש בעיות מעיים וכרוני האם כך הדבר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרופא אמרה לא רצוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אורטל

איה הוד
    06/10/2007

ראשית לשאלתך: אין זה נכון שבדיקה לקנדידה עושים רק למי שיש בעיות מעיים!
    יש היום בדיקות וכל מיני מכונים פרטיים שיעשו לך בשמחה בדיקה לקנדידה גם אם תגידי להם שאת בריאה לגמרי.

שנית, קצת קשה לי עם כל הנושא הזה של הקנדידה.
    הרבה מטפלים תפסו על זה טרמפ כטרנד חדש, ומכניסים אנשים לכל מיני דיאטות שונות עם הרבה כדורים וויטמינים שונים ומשונים לבליעה.
    כל אדם שמגיע עם כמה תלונות ישר אומרים לו שהאשם הוא קנדידה...הכל פתאום הפך להיות קנדידה ואני בספק אם זה נכון!

קנדידה היא רק אחת מהפטריות הרבות הקיימות בגוף האדם - מה פתאום נתפסו רק עליה?!
    קנדידה קיימת בכל אחד מאיתנו באופן טבעי, זה נכון שאם היא מפושטת היא עושה בעיות
    אך מטפלים רבים קובעים מהר מידי שהבעיה היא קנדידה...
    יש תעשיה שלמה שפורחת על הנושא הזה...וסביר להניח שכמעט כל אדם שיבדק יקבל תשובה חיובית לקנדידה - מעניין!!!

בכל מקרה, אם מדובר בהשמנה בטנית ולא בנפיחות וגזים, יכול להיות שזה עניין של מבנה גוף.
    האם גם אמך או אחיותייך סובלות מהשמנה שכזאת?
    לצערי, כשמשמינים (וגם כשמרזים) אי אפשר להגיד לגוף איפה להשמין ואיפה לא.

הייתי ממליצה לך לגשת לטיפול כדי שיבדקו את תזונתך והרגלייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו