מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת שדזואי20/01/2010
שלום,
אני בהריון בשבוע 14. מזה כשלושה שבועות סובלת מכאב חזק בשד, לאורך כל היום, אשר מתגבר במגע או כאשר אני ישנה על הבטן. בנוסף קיימת אדמומיות קלה בשד זה. לאורך התקופה אין חום או חולשה. כירורג אחד אמר שאינו רואה כל בעיה. כירורג שני אמר שנראה שמדובר בדלקת והמליץ על אנטיביוטיקה בשם אוגמנטין.
שאלתי היא האם קיים טיפול טבעי כלשהו לדלקת בשד.
תודה,
זואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
שירי חבקין22/01/2010זואי שלום רב
ייתכן כי בשלב זה רק אנטיביוטיקה תעזור
נסי להתייעץ עם מומחה בתחום הרפואה הסינית.
לא כדאי לשחק עם דלקות וזיהומים בתקופת ההיריון
ואילו צמחי המרפא שמסייעים לטיפול בדלקות
למרבה הצער בדרך כלל אינם מומלצים לשימוש בעת היריון.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת שד
איה הוד22/01/2010שלום זואי,
עד לפני 4 חודשים הנקתי.
ובזמן הזה הספקתי לעבור 2 דלקות שד (אחת מהן הגיעה למצב קשה שלא היתה לי ברירה וזה הגיע לטיפול אנטיביוטי).
מניסיון אני יכולה לומר לך שמה שעזר לי בצורה פנומנלית זה 2 דברים מדהימים:
1. עיסוי שד עם משחת טראומיל שהיא משחה אנטי דלקתית טבעית הומיאופתית מעולה!
חשוב לעשות עיסוי טוב ולא להרבות בנגיעה בפטמות.
2. הכנה הומיאופתית בגלובולים שבית מרקחת הומיאופתי יכול להכין לך וממנה לוקחים 3 גלובולים מתחת ללשון כל שעתיים-שלוש.
ההכנה צריכה להכיל 3 חומרים הומיאופתיים:
פולסטילה
בריוניה
בלדונה
כל אחד מהם בדילול 30CH
כל בימ"ק הומיאופתי אמור לדעת להכין את זה! ואת צריכה לברר איתם אם זה בסדר בהריון...
שימי לב שלא מדובר בטיפול הומיאופתי רגיל אלא בטיפול ל"עזרה ראשונה"
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתכם לגבי עלי כרוב ?
יגאל ב"י22/01/2010לדעתי יכול גם לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלי כרוב
איה הוד23/01/2010
בהחלט בהחלט בהחלט!
זה לא מיתוס אלא באמת עובד!
כחלק ממה שאני עברתי הלכתי לישון עם חזיית ספורט שהחזיקה היטב את עלי הכרוב.
ההשפעה מדהימה!
לא יכולתי להישאר עם זה יותר מידי זמן מאחר וזה מייבש חלב בהנקה ורציתי להמשיך להניק. זה נתן אפקט מצויין! מומלץ ביותר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)
.jpg)