נשירה לאחר לידה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נשירה לאחר לידה
    ע
    24/01/2010

בוקר טוב,

אני 3 חודשים לאחר לידה יש לי נשירה מפחידה ביותר, כול פעם לאחר מקלחת שאני מסתרקת יוצא לי כמות אדירה של שערות (אני ממש לא מגזימה).
    הייתי אצל הרופא ואני לוקחת B12 , אבץ וברזל של אלטמן הנשירה לא מפסיקה ובימים האחרונים שמתי לב שבקידמת הראש החלו לי כמו מפרצים, אני כבר לא יודעת מה לעשות............
    הדבר מלחיץ אותי נורא, מה אני יכולה לעשות? האם כדאי לי אולי להסתפר (שערי ארוך) וגם ככה אני כול היום עם שיער אסוף.

הודה לתשובה מהירה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה לאחר לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה

שירי חבקין
    25/01/2010

יובל שלום רב
    ראשית מזל טוב

הבעיה היא יותר מכל הורמונלית ואמורה להסתדר
    בתוך חצי שנה עד שנה מהלידה.
    אז גם יצמח שיער חדש ויתמלאו ה"מפרצים"
    אני ממליצה בנתיים להתספר ולא ללכת
    עם שיער אסוף .
    לגבי תוספי תזונה נוספים כדאי לחכות לתשובתה של איה
    בתחום התזונה
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה אחרי לידה

איה הוד
    25/01/2010

שלום יובל,

אני ילדתי בעצמי לפני 9 חודשים.
    אחד הדברים שחששתי מהם הכי הרבה זה הנשירה שמגיעה 3-5 חודשים אחרי הלידה.
    לכן, התכוננתי מראש ומיד אחרי הלידה התחלתי ליטול צמחי מרפא לאיזון הורמונלי ותוספים כגון
    בי-פולן , מגה אצידופילוס, עשב דגנים, חומצה פולית ו-B12 והקפדתי על תזונה נכונה ושתיית מים.

לא רק שלא היתה לי נשירה, אלא שהשיער נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם.

בזמן ההריון לא נושר לנו כמעט שיער, והרי באופן טבעי אמורות לנשור כל יום 100 שיערות לערך. לכן, אחרי לידה עם כל השינויים ההורמונליים ישנו איבוד שיער מסיבי.

אני מסכימה עם שירי שכל השיער שנשר יחזור חזרה. בהריון הבא כבר תדעי להתכונן מראש כדי להקטין את הסיכויים שזה לא יקרה.

ובינתיים, על מנת שהמצב לא יחמיר ועל מנת להביא להתחדשות שיער אני ממליצה לך לגשת לנטורופתית כדי להתאים תזונה עבורך ותוספים נכונים ויעילים.

הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות כרגע זה לשתות כל בוקר מיץ עשב חיטה או שעורה ולהיות הכי רגועה בעולם.

מקווה שעזרתי
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמפו טיפולי

הדסה
    25/01/2010

אני ילדתי לפני 10 חודשים ועד לא מזמן גם לי היה נשירה חזקה מאוד, אחרי כל חפיפה כמויות של שיער, וכו'..כמו שאת מתארת..
    המליצו לי על שמפו טיפולי בשם- "קמילוטרקט"- הוא מכיל רוזמרין וסירפד והוא באמת עזר לי...
    הנשירה כבר הרבה הרבה פחות חזקה!!
    בכל מקרה אל תשתמשי במרכך שיער או בקרמים לשיער למינהם, זה ממש גרוע ומחמיר את המצב...
    אני גם מספרת קצוות הרבה, לחיזוק.

הלוואי ועזרתי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכולכן עזרתן מאוד.........

ע
    26/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו