מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרקפת שומניתאביטל29/01/2010
היי, מאז ומתמיד אני סובלת מקרקפת שומנית.. ניסיתי ללכת לרופאת עור שטענה שיש לי סבוראה ונתנה לי טיפול וזה לא עוזר, ניסיתי שמפו של מספרות שמתמחה בקרקפת שומנית.. כלום לא עוזר, יום אחרי חפיפה הקרקפת שומנית כאלו לא התקלחתי כמה ימים.. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרקפת שומנית
איה הוד30/01/2010שלום אביטל,
מניסיוני בקרפקפת שומנית צריך לטפל באמצעות תזונה, תוספים וצמחי מרפא!
מה שאת אוכלת משפיע בהכרח על העור ועל הרכבו.
הטיפולים החיצוניים נהדרים כל עוד הם משולבים בטיפול פנימי.
סבוראיה יכולה להיות על רקע אלרגי - נאמר ואת אלרגית מבלי לדעת למזון כלשהו, ואת ממשיכה לאכול ממנו ולהחשף אליו, הגוף יגיב בסבוריאה כי זאת הדרך שלו לומר לך שהוא רגיש למשהו שאת אוכלת ולכן, כל עוד את ממשיכה לחשוף את הגוף לאותו סוג מזון הטיפולים החיצוניים והמשחות לא יועילו בכלום.
יש גם דעה שסבוריאה נגרמת ממחסור בויטמיני B (בעיקר ביוטין) או מבעיה במערכת העיכול שלא מאפשרת ספיגה טובה של רכיבי המזון.
במצבים אלו אני ממליצה להתחיל לקחת עשב חיטה או שעורה (רצוי לשתות אותו טרי), וגם לצרוך אלוורה ללא אלואין שמיטבה מאוד עם העור והשומניות ומזינה את הגוף בהמון ויטמינים ומינרלים (לפרטים פני אלי ואסביר)
את יכולה גם לעשות שימוש בתוסף פרוביוטי ובקומפלס ויטמיני B וצמחי מרפא (או פשוט להתחיל לאכול דייסת שיבולת שועל).
יש המון לומר בנושא וקצרה היריעה...
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום...
אביטל01/02/2010אשמח אם תוכלי לייעץ לי יותר בנושא בהרחבה.. כי אני ממש אובדת עצות.. ובקרוב אולי אני אלך לעשות בדיקות דם.. אולי משהו חסר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)