טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, התינוק שלי בן חודש וחצי, בדרך כלל אני יונקת אך בגלל שנהיו לי סדקים וכאבי תופת הפסקתי למשך יומיים את ההנקה, ואני נותנת לילדי סימלאק עכשיו הוא לא יכול להוצא צואה במשך יומיים הוא מתאמץ ונהיה אדום ומתחיל לבכות אני לא יודעת מה לעשות בבקשה יועצו לי מה לעשות תודה מראש מחכה לתשובה בבקשה אנא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צילה שלום ראשית אל תהיי לחוצה. זה קורה שיש קשיים בהנקה ולא הכל זורם וזה בסדר. נסי למרוח על הפטמות שמן נבט חיטה או משחת רפאל, להשיג בחנויות טבע ופארמים.
שנית בקשר לעצירות שנוצרה עקב שתיית סימילאק את יכולה לתת לתינוקך לשתות כל פעם כפית של חליטת תה שומר וקמומיל בכדי שיהיה לך נוח לתת לו כדאי להכין מראש ולסנן טוב ולקרר לחום הגוף.
שתיים שלוש כפיות של החליטה ביום תקל עליו את כאבי הבטן והגזים ותזרז את היציאות . לאחר שתרגישי שהפטמות נרפאות ובאם החלב לא הפסיק תוכלי להמשיך ולהניק בהדרגה. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד