מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צרידותאילנה09/02/2010
מזה כשלושה שבועות אני צרודה, אני כ-8 שנים אחרי ניתוח להתקנת טבעת בקידה, הרופא רשם לי אומפרדקס . מה אני יכולה לקחת שהוא טבעי.. תודה, אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרידות
שירי חבקין10/02/2010אילנה שלום רב
ישנה תרופה הומאופטית לחלוטין טבעית ולא מזיקה
לטיפול בצרידות וחיזוק מיתרי הקול
שמה - הומאווקס
של חברת באורון
ולדעתי ניתן להשיגה בבתי מרקחת או בפארמים
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרידות - בצקת
אילנה10/02/2010תודה, אבל לדברי הרופא הצרידות נובעת מבצקת שנוצרה עקב חומצות מהקיבה, להזכירת אני אחרי ניתוח טבעת בקיבה ומדי פעם מקיאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרידות ובצקת
שירי חבקין14/02/2010אילנה היקרה
אם כך לא אוכל ממש לעזור
הפורום הוא של תרופות סבתא לבעיות קלות
יחסית. כשמדובר במצב כמו שאת מציינת ולאחר ניתוח
מומלץ להיות בביקורת של הרופא המטפל ולא
לעשות ניסיונות כשאין תרופה מוכחת וחד משמעית .
בהצלחה ורפואה שלמה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירופ לצרידות בשם Instant Voice
איל צור10/04/2010שלום ,
שמי איל צור ואני הרוקח האחראי והמנהל של סופר-פארם גבעת סביון .
לאחרונה פורסמה באחד מהמגזינים הרוקחיים היוקרתיים בארה'ב פורמולה של רקיחת סירופ
שמיועד לטפל בצרידות .
הפורמולה מבוססת על מנטול ,אלכוהול ,סירופ ודבש .
הדרך בה מוסבר שזה פועל :המנטול עם האלכוהול יוצרים מניפולציה עדינה במיתרי הקול שמאפשרת חדירות טובה יותר של הדבש ומרכיביו לתוך רקמת מיתרי הקול ובצורה זו משפרת את הצרידות .
אני רוקח בחצי שנה האחרונה סירופ זה ועל פי נסיון של לקוחות ובינהם זמרים ואומנים מאוד מוכרים ההשפעה של הסירופ טובה ויש הקלה מהירה .
המינון המומלץ על פי המגזין רבע עד חצי כפית פעמיים עד שלוש ביום
בברכה ,
איל צור
סופר-פארם גבעת סביון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צרידות
איה הוד14/02/2010שלום אילנה,
יכול להיות שהרופא רשם לך אומפרדקס מתוך הנחה שהצרידות נובעת כתוצאה מעליית חומצות קיבה לוושט (צרבות).
אני מציעה לגשת לטיפול והתייעצות נטורופתי שבו תוכלי לקבל הכוונה מה לאכול ואיך לאכול וכמה לאכול (יש כללים כשזה מגיע לניתוח טבעת).
בנוסף, תוכלי לקבל צמחי מרפא להפחתת רמת החומציות בקיבה וצמחים שיסייעו בנושא הזה.
המטרה היא לא רק לטפל בצרידות סימפטומטית אלא לטפל בגורם לה.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)