מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבד שומני וטיפולשני26/02/2010
שלום לכן על פורום נפלא..
יש לי כבד שומני.... ועוד כל הבעיות הלוות..
אני בדיאטה כמובן ובנוסף לוקחת כל בוקר "ליבר אפ" של חברת נטע.. ובנוסף כל בוקר לוקחת כף שמן זית +לימון.. לפי המלצתכם לניקוי כבד..
השאלה היא האם 15 דקות הפרש בין 2 אלה זה מספיק בבוקר כלומר קודם ליבר אפ אחרי 15 דקות שמן זית...??? האם זה סדר נכון... אני פשוט מפחדת שאני יותר הורסת מאשר מטפלת
בנוסף אני שותה חליטה של גדילן+שומר+סטבייה...
האם יש המלצות נוספות
והאם מותר לאכול בטטה 3 פעממים בשבוע בגלל הסוכרים שבה
תודה רבה על יחס
שבת שלום
שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לשני
ציפי28/02/2010שלום שני
לי יצא הסננה שומנית קלה
נא אמרי לי אילו צמחים את שותה ומהיכן קנית אותם? האם קנית אותם בטיפות או כצמחים יבשים?
והאם מספיק לשתות את הליבר אפ?
ואיך את שותה את כף השמן עם הלימון? האם את מוסיפה לזה מים? או שסתם מוסיפה לכף השמן מיץ מלימון? והאם לימון שלם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבד
שירי חבקין28/02/2010שלום רב
לחיזוק וניקוי הכבד מומלץ לשתות את הצמחים הנ"ל:
קלנדולה
שן ארי
גדילן
סרפד
כורכום
ישנו מיצוי בסירופ או במיצוי שנקרא כורכומול
ובו ריכוז גדול של צמחים מנקים לכבד ובעיקר כורכום
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
ציפי02/03/2010יש לי בבית כמוסות של כורכום של סולגאר
האם אפשר לשתות אותן לטיהור הכבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כורכום לכבד
איה הוד07/03/2010הי ציפי,
כורכום הוא אחד הצמחים/תבלינים הנהדרים ביותר לכבד, רק חשוב לוודא שהאיכות טובה ושאחוז החומר הפעיל שמכונה "כורכומין" מצוי במינון גבוה.
כורכום כתבלין מכיל אחוז מאוד נמוך של כורכומין (משהו כמו עד 2%), אך ניתן להגיע בכמוסות לאחוז מאוד מכובד ויפה ולכן כמוסות כורכומין הן נהדרות לכבד.
דרך אגב, בדרך כלל אני ממליצה לצרוך את הכורכומין יחד עם פפרין (החומר הפעיל בפלפל השחור)
מאחר והוא מעייל ספיגת כורכומין בגוף בצורה משמעותית וכך הכורכומין לא מופרש בשתן החוצה.
מקווה שעזרתי
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שני28/02/2010בבוקר לימון שלם סחוט+כף שמן זית+חצי כוס מים
והליבר אפ זה תמצית צמחים (שעד עכשיו מוכיח את עצמו) מאוד מומלץ..- בוקר וערב - קניתי באתר שנקרא BTEVA
תה צמחים מגדילו מצוי ושומר וסטבייה (בכל בית טבע מוכרים בשקיות של 50 גרם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לשני
ציפי02/03/2010תודה שני
אגב האם את שמן הזית לשפוך לתוך כוס המים? הרי המים פושרים אז האם השמן לא צף?
והאם יש שם לתערובת הצמחים שאת שותה?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציפי
שני04/03/2010מאוד פשוט לימון שלם להוסיף לחצי כוס מים+כף שמן (ואם את יכולה שן שום- )
פשוט ככה ולשתות.. מאוד פשוט..:)))))))))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מים+שמן+לימון+שום
איה הוד07/03/2010נהדר!
רק זהירות עם השום - לא מתאים לכל אחד ויכול לגרום לנפיחות, גזים וכאבי בטן איומים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
הדסה03/03/2010הם לא חייבות לך כלום!
תגיד תודה שהם מתייחסות אלייך בכלל.
מה העניין להוציא שם רע לבנאדם ככה סתאם?
הם בכלל לא חייבות לענות לשאלות שלנו ותודה להם שהם כן עונות!
ומה הבעיה שהם ככה מפרסמות את עצמם? אני בטוחה שזה חלק מההסכמה שלהם להיות אחראיות על הפורום הה, מה רע בזה? שיתפרנסו ויתפרסמו בדרך..
מה אכפת לך?????
טיפת כבוד והכרת תודה לאנשים טובים שכאלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה
איה הוד07/03/2010
תודה יקרה.
לצערי יש גם אנשים כאלה
אני מחבקת אותך ושולחת את אהבתי הכנה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירי
אבנר03/03/2010שלום שירי
אני אחזור ואציין שאני מעריך מאוד את פועלך ומבין שפורום זה הינו דרך להתפרסם וזה מקובל עליי ומובן ביותר שהרי אתן משקיעות זמן לא מבוטל במתן תשובות.
כפי שכתבת "אני לא בקיעה במה שכתבת על הסדנאות של איה
ולא ראיתי את עבודותיה הנוספות אותן היא מפרסמת כדבריך "
סתם בשביל שתביני, סדנת ניקוי גוף עולה כ-1800 שח אבל אם "תמהרי להרשם תוכלי לקבל זאת "רק" ב-1400 ש"ח. כאשר את לא תהיי המטופלת היחידה בסדנה אלא בין משתתפים רבים אחרים. ניקוי גוף הפך להיות תורה שלמה שבגינה יש לגבות כסף רב.
ישנם עוד דברים רבים שגורמים לתרעומת אצלי ואצל אחרים.
אבל שוב, אני מעריך את עבודתך. וגם את איה הערכתי עד לפני כמה זמן עד אשר הפכה עורה.
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום לאבנר
איה הוד07/03/2010אבנר יקר,
שמחה לראותך גם כאן.
מאחר ואתה עושה מאמץ אדיר להכפיש את שמי בצורה בוטה כל כך, נותר לי רק להצטער בשבילך שאתה מבזבז את זמנך על כך במקום להסב את האנרגיה הזאת לעשות משהו בתנדבות למען הציבור.
מאחר ואין בידך האומץ לפנות אלי באופן ישיר, אני אומר לך את הדברים כאן ומקווה שבזה זה יגמר. במידה ולא - כידוע לך הכפשת שם בפומבי הינה עבירה קשה על החוק ויש לי את האפשרות לנקוט נגדך באמצעים.
אני מאוד גאה בכל מה שאני עושה, אני מאושרת לעזור לאנשים ואין כל רע בלקבל על כך תמורה הולמת.
כשאתה הולך לרופא פרטי שגובה ממך 1700 ש"ח לפגישה אחת אתה לא תגיד עליו שהוא "מטחנת כסף" אם אתה זקוק לו ויש לו היכולת לעזור לך.
מחירים ועלויות זה דבר אינדוידואלי וכמו שאתה מסתכל על משהו כיקר, מישהו אחר יכול לומר בדיוק ההפך. אנשים לא מסתכלים על המחיר אלא על מה שהם מקבלים בתמורה למחיר הזה...כמה עבודה הושקעה שם, כמה שעות ומפגשים ומה התוצאות...אנשים שהשתתפו בסדנאות אמרו שהם היו משלמים הרבה יותר אם היה צריך!
אני שמחה שאנשים כמוך הם מיעוט, ושרוב הפניות אלי הם פניות של תודה והערכה. אני ממשיכה לעשות את מה שאני עושה מתוך תחשות שליחות ואהבה (אחרת השפע לא היה מגיע.מכיר את החוק? - אם המחשבות הן רק על לעשות כסף ואין מאחוריהן רצון אמיתי לחלוק ולעזור או תחושת יעוד, אז מבחינה אנרגתית השפע לא ישכון שם - חייבת להיות כוונה אמיתית טובה ושליחות)
השקע את זמנך בלבחון מדוע קשה לך עם דרכי וטפל בכך.
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה לא תשני את דעתי
אבנר08/03/2010שלום איה
כתבת שאני מכפיש את שמך בפומבי . ובכן לידיעתך, בנוגע ל"חוק לשון הרע" יש הגנה בחוק במקרה של "הגנת אמת הפירסום- חוק תשכ"ז 1967- שהדבר שפורסם היה אמת והיה בפרסום עניין ציבורי.
במילים אחרות , לא אמרתי שום דבר שאינו נכון. קראי שוב ותראי שכל דבר שאמרתי הינו אמת לאמיתה וזכותי המלאה להביע את דעתי.
כתבת שאת חושבת להעלות את מחיר הסדנה מ-1700 כלפי מעלה. זה לא מפליא אותי. הרי את עשית מניקוי רעלים סיפור שלם וזאת להבדיל מנתורופתים אחרים. אגב רופא פרטי גובה 1000 שח ועוד יש על זה החזר בקופה וכל זאת כאשר הוא עושה את הטיפול אחד על אחד. בעוד שאת עושה זאת לקבוצה שלמה ודורשת סכום מופקע.
גם לגבי מכירת מוצרים שאת עושה על כל צעד ושעל צדקתי וגם על מדריך החורף . תכנסי לפורום האחר שלך ותראי איך את מפרסמת את עצמך.
כאמור , זו דעתי ושום דבר ממה שאמרתי אינו שגוי. ואת יודעת את זה היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום הכי מוצלח וממש לא מסחרי...
אורית07/03/2010אני חייבת לציין שהפורום הזה הוא הכי לא מסחרי והכי יעיל ונותן עיצות מועילות שניתקלתי בו. שירי ואיה עונות תמיד על שאלות מהר ומפרטות איך אפשר לעשות דברים בבית לבד או לקנות דברים בהשיג יד. הן לא דוחפות כל הזמן לטיפול או מפרסמות את עצמן, אלא משקיעות ונותנות יעוץ בחינם ואני מאוד מעריכה את זה.
תודה מקרב לב ואני מאוד מקווה שהפורום הזה עוזר לכם להשיג לקוחות כי באמת מגיע לכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה יקרה
איה הוד07/03/2010יקירה,
מאוד מעריכה את תגובתך.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יודעים אם הכבד לא נקי, בעייתי?
אלישבע03/07/2010שלום לכם,
בדיקה של תפקודי הכבד אומרת שהכל בסדר ובכל זאת יש לי את כל התסמינים שקראתי כאן על ניקוי הכבד.
[עייפות, חוסר אנרגיה, ועוד.]
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניקוי כבד, עייפות וחוסר אנרגיה
איה הוד04/07/2010שלום אלישבע,
עייפות וחוסר אנרגיה יכולים לנבוע מגורמים כה רבים שלא קשורים כלל לכבד.
ממליצה לגשת ליעוץ מקצועי אצל נטורופת ולבחון מה הגורם לתסמינים ולטפל בו.
מעבר לכך, בלי ועם קשר - ניקוי כבד זה משהו שאני ממליצה לעשות לפחות אחת לשנה גם אצל אנשים שבריאים לגמרי. הכבד הוא אחד האיברים שעובדים הכי קשה ואם ניתן להקל עליו ולסייע לו זה מבורך.
יום מקסים
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)