טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לשירי חבקין שלום רב אודה לעזרתך לפני כשבועיים היתה לי דלקת עינים ויראלית שנעלמה לאחר שימוש בטיפות. מצד שני בעבודה ממושכת מול מחשב,צפייה בסרט קולנוע,אורות,טלוויזית פלזמה,או אורות יש תחושת אי נוחות,גירוי,או יובש. הייתי בבדיקה אצל רופא עינים וציין שהכול בסדר. מה ניתן לעשות? בתקופת דלקת העינים השתמשתי בתה קמומיל האם זה מומלץ? ושאלה נוספת מזה כשנה ישן בלילה עם אף סתום ונחירים סגורים,אין נזלת,וקשה לנשום. ישן על כרית גבוהה,בבוקר עם צוואר תפוס. הייתי אצל רופא לאלרגיה,שנתן לי טיפות עם אסטרואידים,לחודש. אחרי חודשים שוב האף סתום. מה ניתן לעשות? יום פורה ושקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רוני שלום רב אכן עבור העיניים הקמומיל הכי יעיל וטוב לגבי התופעות האחרות אני ממליצה לגשת לאיבחון וטיפול בשיטה הסינית שכוללת שינוי תזונה, צמחי מרפא ודיקור. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר