עם כל הויכוחים שכחו אותי.. אז שוב

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• עם כל הויכוחים שכחו אותי.. אז שוב
    שני
    07/03/2010

שלום לכן על פורום נפלא..
    1- יש לי כבד שומני.... ועוד כל הבעיות הלוות..
    אני בדיאטה כמובן ובנוסף לוקחת כל בוקר "ליבר אפ" של חברת נטע.. ובנוסף כל בוקר לוקחת כף שמן זית +לימון.. לפי המלצתכם לניקוי כבד..
    השאלה היא האם 15 דקות הפרש בין 2 אלה זה מספיק בבוקר כלומר קודם ליבר אפ אחרי 15 דקות שמן זית...??? האם זה סדר נכון... אני פשוט מפחדת שאני יותר הורסת מאשר מטפלת
    2-
    בנוסף אני שותה חליטה של גדילן+שומר+סטבייה...

האם יש המלצות נוספות???
    3-
    האם מותר לאכול בטטה .. סלק.. תפוחים.. פרות הדר .. תותים וכו... (בגלל הסוכרים שבהם)
    תודה רבה על יחס
    שבת שלום
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבד שומני

איה הוד
    07/03/2010

יקרה,

מאחר ואינני מכירה את המוצר לעומק אינני יודעת לומר האם הלימון ושמן הזית עלול לפגוע בהשפעתו ולכן את התשובה לשאלה הראשונה תוכלי לדעתי להפנות לחברה עצמה. רק כך תוכלי לקבל תשובה אמינה.

החליטה שאת שותה טובה אך מעבר לגדילן אין בה שום דבר לכבד.
    לדעתי את צריכה משהו חזק יותר מחליטה וגם ממוקד יותר לכבד כגון טינקטורה (מיצוי מרוכז) שמכילה גם taraxacum radix, גם silybum marianum, גם cynara וגם טיפה לענה.

בדרך כלל צמחי מרפא הם דברים שמותאמים אישית. אך כאן הבאתי בפנייך את הצמחים הכי אידאליים לכבד.

ובלי קשר, אני ממליצה על כדורי כורכומין, על לאכול ארטישוק ולשתות הרבה מים.

בטטה - לא צריכה להיות איתה בעיה עד כמה שידוע לי. יש אנשים שהיא לא עושה להם טוב בבטן בגלל הסיבים שלה.

סלק - מכיל המון סוכר. אם אין סכרת אז ניתן מידי פעם לטעום ממנו. לא הייתי עושה זאת על בסיס יומיומי בשלב זה.

תפוחים- נהדר!

פרות הדר - תלוי איזה ולמי (אין כאן התייחסות שקשורה לכבד)

כנ"ל לגבי תותים. הייתי נמנעת מהם ולו רק בגלל רמת הריסוס וחומרי ההדברה שבהם.

באהבה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו