מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאבנר שלוםדני09/03/2010
קראתי את התכתובת שלך לבין איה. אינני מכיר אישית לא אותך ולא את איה.וברצוני לשאול אותך מדוע אתה פוגע באדם שלא עשה לך מאומה. אם נראה לך שהסדנאות שאיה מעבירה יקרות יש לך בררה אחת ויחידה פשוט לא להגיע לשם. כתבת שכל רופא גובה 1000 ש"ח והטיפול הוא אחד על אחד ויש עוד החזר מהקופה אם כך מדוע לא ניגשת אליו? מדוע לא עשית סקר לגבי הטיפולים האלה? נראה שאתה מעוניין יותר לפגוע אישית באיה מאשר שמדובר בטיפול שהנך חושב ליקר. אולי גם אתה מתעסק בתחום זה ומעוניין להוציא לה שם רע על מנת שאנשים לא יגיעו אליה. זה נראה מאוד הגיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי דני
איה הוד09/03/2010דני יקר,
אני רואה עצמי כברת מזל אם מישהו כמוך שלא מכיר אותי מוצא את הזמן ומקדיש כמה מילים מופלאות.
אתה יודע, שם טוב מאוד קשה לבנות, זה לוקח שנים על גבי שנים...אבל להרוס אותו אפשר בשניות.
בכל השנים בהם אני עוסקת במקצוע אני רואה בזה שליחות ממדרגה ראשונה, תמיד רואה את טובת האדם וכשאדם כמו אבנר אומר דברים כאלה זה מכווץ בלב. פורום אחר אותו אני מנהלת הוא הציף לחלוטין בכמה וכמה הודעות בסגנון הזה (ואף בוטות יותר) ולא הסתפק באחת.
אינני יודעת איך אחרים תופסים את הנאמר כאן, אני רק יכולה לקוות שהוא לא הזיק לי באופן משמעותי. אני מניחה שהזמן יגיד.
תודה לך
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדני
אבנר09/03/2010שלום דני
צר לי מאוד מאוד דני שאתה נאלץ לומר שאינך מכיר את איה הוד.
הדבר שקוף ונהיר ביותר שאתה מכיר אותה היטב, וזו הסיבה שגם גרמה לך בשעה כזו מוקדמת לצאת בחירוף נפש להגנה על דברים שאינם אמיתיים.
אין מטרתי לפגוע באיה. כמו שאמרתי באחד מהתכתבויות כאן - שאיה טרחה למחוק כפי שהיא נוהגת תמיד לעשות כאשר משהו אינו מוצא חן בעיניה – אני הערכתי בעבר מאוד את איה.
אבל בחודשים האחרונים איה איבדה מתחושת השליחות שלה וגובה סכומים מופקעים שאינם הולמים נטורופתים.והיא הופכת את הנתר ופתיה לרפואה משלימה של העשירים בלבד.
כאשר הזכרתי רופא פרטי הכוונה שלי היא לכל רופא פרטי – כמו מנהל מחלקה של גסטרו/אורתופדיה ועוד....רופאים שלכל הדעות למדו שנים אך עדיין גובים רק 1000 שח. ועל זה אתה מקבל עוד החזר מהקופה. ואילו איה גובה כ-1700 שח לסדנה של ניקוי רעלים – סדנה שבה יש כמה משתתפים! ועוד על סדנה שהומצאה "יש מאין".
יש נטורופתים נחמדים שמוסרים לך דף עם הוראות של מה לאכול או לא לאכול בזמן הניקוי ועלייך לשלם רק על ה"LIVER UP " ועשב החיטה ואילו היא עשתה מזה תורה שלמה ופתחה סדנאות ניקוי שעולות המון המון כסף.
היא פשוט הפכה זאת ל"משאבת כסף". ולמעשה ניקוי הרעלים מהגוף הפך לניקוי הכסף מהגוף.
גם חורה לי שהיא מספקת מדריך חורף שבו היא "מפחידה" מפני המחלות השונות,כאשר הפלא ופלא בסיום המדריך היא מציעה תרופה שהיא מוכרת ושתגאול אותנו מוירוסי החורף.
ובסוף אחרי שגרמה לנו לחשוש מאותם וירוסים, היא מספרת על המוצר שהיא מוכרת, במילים אחרות כל מהות המדריך היה לשווק את המוצר שהיא מוכרת.
אבל העיקר הוא שהמדריך הוא בחינם !
לאחר מכן בגלל שנכנסת לרשימת התפוצה שלה היא "מפגיזה" אותך במיילים שבסופו של דבר גם מדברים על המוצרים או הסדנאות שהיא מנהלת. שלא נדבר על ה-NEWSLETTER שהיא שולחת אלייך בשמה, כאשר מרבית המאמרים לא היא בכלל כותבת. אבל בכל זאת היא שולחת אלייך כדי שחלילה לא תצא מרשימת התפוצה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)