מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מתכוון להמשיך בדיון המכור מראששוב אני10/03/2010
שלום לאנשי שלומה של איה הוד – דני/שלומי/ישראל/רוני/אורי/הדסה אותה גברת בשינוי הדרת.
הרי ברור שאותו אדם מטעמה של איה שולח את ההודעות וזה פשוט פתטי.
אני לא מתכוון להכביר יתר על המידה במילים ולהמשיך בדיון הזה, השקעתי מספיק זמן בהסבר.
לא שגיתי בשום דבר שאמרתי וציטטתי מתוך דבריה של איה הוד.
מלבד זאת איה לא יכולה לצפות שאם היא מנהלת פורום אז היא תשמע רק תשבחות ולא תשמע גם דברים הטעונים שיפור.
ואגב רוני, גם אני אדם שמבין בחוק וטיעונייך רדודים ושטחיים.
באמרי שיש נתורופתים נחמדים, אין משמע הדבר שאמרתי שאיה אינה כזו.
וכנראה שקראת במדריך החורף ברפרוף. הרי כל מהות המדריך הוא להגדיל את רשימת התפוצה ולמכור את המוצר. זה מה שנקרא מסחר באינטרנט – זה מה שנקרא הרחבת השוק החם.
גם את מחיר הסדנה פירסמה איה ולא אני המצאתי ממוחי הקודח.
ואגב רוני – עלות סדנה היא 1700 ₪ - אבל אל דאגה אם תמהר תשיג זאת ב-1400 שח !
להזכירך, מסתכלים על השלם ולא רק על חלקיו!
נתורופתיה היא לא לעשירים בלבד! ואם איה תמשיך כך היא עשויה להשפיע על המחירים של נתורופתים אחרים.
מבחינתי אני סוגר את הדיון המכור מראש ואיני מתכוון יותר להגיב בנושא זה, אם איה מסרבת להפנים את המסר אז מי שעיניו ושכלו בראשו יראה ויבין.
ואני חוזר ומדגיש נתורופתיה היא לא לעשירים בלבד!
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא אותה גברת
אורי10/03/2010אז קצת יותר פרטים עלי .
אורי גרוס נשוי לטל מזור. אז כבר לא אותה גברת בשינוי אדרת אלא גבר אחר לגמרי.
עכשיו גם נפל לי האסימון רק חבל שזה יצא לך בצורה כזו , אתה מאמין שכל אדם זכאי לקבל טיפול אלטרנטיבי במחיר של קופת חולים ושיהיה במחיר עממי.
על פועלך זה יישר כח , רק חבל שאתה מציג את משנתך בצורה שלא מחמיאה לך אלא מבזה.
1. גם ברפואה הקונבנציונאלית אם תלך לרופא פרטי אתה תשלם סכום גבוה.
2. תמיד יש אפשרות ללכת לרפואה משלימה בקופ"ח - למה שם זה לא שרות חינם אלא רק מוזל?
האם אתה מודע שאתה משלם כל חדש דמי חבר לקופת חולים שלך מהמשכורת גם אם אתה לא משתמש בשרותיה. בדקת כמה אתה משלם שנתית לקופ"ח ?
3. עיקר הרפואה המשלימה הינה רפואה פרטית וביחס לרפואה הקונבציונאלית המחירים זולים.
יאמר לזכותך שסידרת לי את העניין של הסכום הגבוה לרפואה המשלימה . תמיד התרעמתי למה ההומופאטית שלנו לוקחת כל כך הרבה כסף לביקור , תוך כדי שעניתי לך הנקודה של המחירים הגבוהים הובהרה לי .
אני מאחל לך שתצליח ליצור רפואה אלטרנטיבית פרטית ואיכותית שווה לכל כיס.
אני מניח שהומופאטיה או כל תחום אחר ברפואה האלטרנטיבית לא מסתיים בלימודים הבסיסיים במכללות אלא מצריך למידה אינסופית (מצטער שאני צריך להזכיר - שעולה כהרבה כסף) על מנת לתת את השירות הטוב ביותר והמתאים ביותר ללקוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק!! הבעיה היא שאין סבסוד
אורית29/03/2010למה בכלל צריך לשלם לקופת חולים וביטוח לאומי מאות שקלים בחודש? אני הייתי מעדיפה לשלם לנטורופטים והומאופטים ולקבל טיפול אלטרנטיבי אבל אף אחד לא שואל אותך מה אתה מעדיף וכופים עליך לשלם סכום גבוה כל חודש. הבעיה היא לא אצל המטפלים האלטרנטיביים אלא בממסד שלא מאפשר לך לבחור, או שלא מסבסד את הטיפולים האלטרנטיביים ומכיר בהם.
דרך אגב אני לא סיוון אני אורית שמשתמשת בשם בדוי....אבל אני כן אמיתית. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנר היקר
נעמה10/03/2010אני קוראת את תגובותיך הקשות ומלאות הארס על איה, ומתקשה להבין על מה ולמה???
אני פשוט המומה מכמות הרוע שיכולה להיות לאדם אחד.
איה נטורופתית מקצועית מאוד, ובעיקר אדם ישר כסרגל.
אין פסול ברצון להתפתח, ושיווק זו לא מילה גסה, להיפך.
כאשר אדם מסויים גורם לך לכאלו תגובות קיצוניות ייתכן שהוא משקף לך משהו בעצמך
אתה משקיע זמן רב ואנרגיות נפשיות בלתי נדלות להשמיץ ולהכפיש את איה, ובין השורות אתה נשמע ממש סובל
אולי שווה לך להשקיע את המשאבים הללו בעצמך, ולבדוק על מה איה, או מה שאיה מייצגת, לוחץ לך?
מאחלת לך רק את עצמך,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין שאנשים שלא ישרים בעצמם
הדסה10/03/2010חושבים שגם האחרים כמותם.
ממש שיעשע אותי השיכנוע העצמי שלך - "אותה הגברת בשינוי אדרת".
יש אנשים טובים וישרם בעולם.
תיתפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין שאנשים שלא ישרים בעצמם
הדסה10/03/2010חושבים שגם האחרים כמותם.
ממש שיעשע אותי השיכנוע העצמי שלך - "אותה הגברת בשינוי אדרת".
יש אנשים טובים וישרים בעולם.
תיתפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הוא צריך תרופת סבתא לעצבים..
מייקי18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)