שאלה נוספת לאיה לגבי מיץ חמוציות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת לאיה לגבי מיץ חמוציות
    אור
    15/03/2010

איה הרשמת אותי מאוד, והעצות שלך לגבי מיץ הכרוב ממש עזרו והצילו אותי מסיוט האולקוס.
    הבנתי שמיץ חמוציות אמור גם הוא לעזור מאוד במצב של כיב קיבה.

ניסיתי לחפש בסופרים (ובחנויות טבע) מיץ חמוציות אבל כל מה שמצאתי היה נקטרי חמוציות עם 27% פרי אבל ממותקים (!) מאוד.

הדבר היחיד שלא ממותק היה מיץ רימונים+חמוציות (בבקבוק אחד) והוא היה נטו פרי ללא שום תוספות.

חששתי לקנות אותו בגלל שאולי מיץ הרימונים עלול לגרום לנזק לקיבה ואז אין תועלת במיץ.

האם את ממליצה על המיץ הזה שהוא שילוב של רימונים וחמוציות ללא שום תוספות ? האם הרימון יטיב עם האולקוס ?
    או שאולי יש לך להמליץ לי על מיץ חמוציות ספציפי של חברה אחרת (אני לא מצאתי).
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיץ חמוציות

איה הוד
    15/03/2010

הי אור,

ובכן, מאוד קשה למצוא מיץ חמוציות אמיתי שלא המתיקו אותו (מבחינתי לאחר המתקה הוא כבר לא אפקטיבי). המיץ האמיתי הוא חמוץ ולא טעים - זה המיץ שמטפל!

על מיץ חמוציות קראתי מחקר יותר בהקשר של טיפול בהליקובקטר. לא היתה שם התייחסות של חמוציות ואולקוס כך שאינני יכולה לדעת בוודאות.

בכל מקרה, רימון לא יזיק! אני לא יכולה לומר לך שיש לו קשר טיפולי לאולקוס אך היתרונות של הרימון הם כה רבים שכל אדם לדעתי צריך לשתות ממנו.
    רימון מכיל חומר בשם "טנינים" שיש להם השפעה מכווצת וכמובן הרבה נוגדי חימצון עוצמתיים ביותר.
    שים לב לקנות רק כזה ללא תוספות כלשהן...

ושיהיה בהצלחה

כל הכבוד על איך שאתה מטפל בעצמך! זה לא מובן מאליו בכלל.

איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו