נשירת שיער

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    לילך
    17/10/2007

שלום,
    בחודשיים האחרונים התחילה לי נשירה חריפה מאוד.. אני בת 24 , סטודנטית ועובדת ב 3/4 משרה. בזמן האחרון אני נמצאת בלחץ מתמיד ובסטראס נוראי שברור לי שגורם למצב הזה אך לצערי אינני מצליחה להתגבר על הלחצים והדבר גורם לי גם לירידה במערכת החיסונית, מספיק שאהיה רבע שעה במזגן ואני נהיית חולה..לפני כחודש התחלתי לקחת תוספי תזונה ופרוביוטיק אך ללא הועיל. אשמח מאוד אם תמליצי לי מה עליי לקחת על מנת לחזק את המע' החיסונית ולמנוע את הנשירה.
    בברכה ותודה מראש,
    לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה!!!

איה הוד
    17/10/2007

היי לילך,
    במקרה שלך את כבר לוקחת תוספים ופרוביוטיק וזה לא עוזר מאחר ואת בעצמך אומרת שהמקור לבעיה הוא לחצים וסטרס.

כשאנחנו בלחץ קורים המון דברים בגוף, גם מערכת העיכול וגם מערכת העצבים וגם המערכת ההורמונלית יכולות לצאת מאיזון ולגרום, בין היתר, לנשירה.
    (לדוגמא: מכירה את זה שבלחץ הבטן לא מעכלת את האוכל כמו שצריך ויש יותר בעיות עיכול? או שבמצבי לחץ המחזור מאחר? יש המון דוגמאות!)

הייתי ממליצה לך לגשת לטיפול אצל נטורופת, שיתן לך מענה ספציפי וכולל יותר עבורך ויקח בחשבון את מה שקורה בחייך.

תוכלי גם לקרוא דברים קודמים שנאמרו כאן בפורום בנושא נשירת שיער.

אשמח לשמוע ממך עדכונים,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו