מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבהרת שיער - חיפשתי בפורוםלירון01/04/2010
היי איה ושירי,
ראיתי שיש כאן רעיונות טבעיים להבהרת שיער - שימוש בתמצית קמומיל או קיצוץ כוסמת והשרייה במים רותחים (אני לא עושה עם לימון, זה נראה לי חומצי ולא הכי בריא לשיער...).
רציתי לדעת איך בדיוק לעשות זאת.
יש לי שיער חום (לא כהה מידי) ארוך מאוד ובא לי להבהיר אותו קצת, אפילו חלקים ממנו.
להכין את אחת התמציות האלה, לקרר ואז למרוח על שיער יבש? או אחרי חפיפה?
להשאיר את זה נגיד חצי שעה ואחרי זה לשטוף במים?
כמה פעמים לעשות את זה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת שיער טבעית
שירי חבקין02/04/2010לירון שלום רב
מכיוון שיש לך שיער חום הצמחים הללו
לא יכולים ממש להבהיר אותו.
את יכולה לנסות שטיפות של קמומיל
במשך כחודש פעמיים שלוש בשבוע ולראות
אם יש איזה שינוי.
אופן ההכנה הוא פשוט להכין חליטה חזקה של הצמח לצנן
לחום הגוף ולשטוף את השיער. אין צורך לשטוף אחר כך.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, תודה :)
לירון06/04/2010בינתיים גיליתי באינטרנט שקיימת גם אפשרות למרוח בירה לבנה על השיער ולשבת בשמש, בדומה ללימון.
(בשונה מלימון, אם הבנתי נכון, לא צריך לחפוף אחר כך אלא פשוט משאירים את זה)
ידוע לך משהו על זה? בכל מקרה אני לא אשים על כל השיער אלא בחלקים, כדי שיהיה פסים אם זה אכן יעבוד...
ובעניין זה - יש לי במקרר אבוקדו בשל מידי, כדאי לערבב עם שמן זית ולמרוח על שיער יבש?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה? שירי? ידוע לכן לגבי הבירה? :)
לירון08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בירה
איה הוד08/04/2010לצערי לא ידוע לי :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירה
שירי חבקין10/04/2010גם לי אין כל חדשות בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)