טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פטריה טיבטית או בשמה האחר "פיטריה יוגית" היא בעצם חיידקים פרוביוטיים עם שמרים המתפתחים, גדלים ותוססים בשילוב עם חלב. למה שמתקבל מייחסים תכונות ריפוי למחלות רבות, כולל הורדת כולסטרול, לחץ דם וסוכר, שיפור פעילות מערכת העיכול ומערכת החיסונית ועוד...
האמת? מעולם לא ניסיתי את הפטרייה הזו, ולכן אני לא יכולה לקבוע האם מה שנאמר עליה הוא נכון או לא נכון...אני רק יכולה לומר ששמעתי עליה דברים טובים.
יודעת בוודאות שהאינטרנט מלא במידע אודותיה.
לבריאות! איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב קצת מניסיון אישי שלי וגם של חברותיי כשמתמידים ושותים ממנה במשך תקופה מרגישים אנרגיה מחודשת, מצב רוח טוב והיא אמורה לתקן כל מיני נזקים בגוף. אני לא יודעת איך זה בדיוק עובד אבל ראיתי את ההשפעה החיובית עלי.
הדבר היחיד שטיפה מעצבן הוא ההתעסקות עם ההכנות , שטיפה והחלפת מים והתחייבות כמעט דתית לנושא. אני ממליצה לנסות לתקופה . בכל מקרה זה לא אמור לעלות כסף כחלק מהאידיולוגיה של מפיצי הפטריה הזו, היא ניתנת כמתנה ולא בתשלום. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר