טיפול טבעי בטחורים דרגה 2

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• טיפול טבעי בטחורים דרגה 2
    שיר
    11/04/2010

שלום. אני לאחר לידה וסובלת מטחורים פנימיים דרגה 2. הטחורים יצאו לאחר פעם אחת בה סבלתי מקושי רב ביציאה לאחר שלא הייתה לי יציאה במשך כ-3 ימים (ככל הנראה לא שתיתי מספיק בעת ההנקה). רציתי לדעת האם ניתן להיפטר מהטחור בצורה טבעית? אני ממש לא מעוניינת בטיפול כירורגי האם יש הצלחה בטיפול טבעי? מה עליי לעשות מיד כאשר אני מגיעה לעצירות כזו כדי להימנע מלחיצות ומהוצאת טחורים וכדי לה"התנקות"? עליי לציין כי מיד לאחר שהתחלתי לטפל בתזונה היציאות התרככו. אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול טבעי בטחורים דרגה 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לך אפשרות

הדסה
    12/04/2010

לחפש מה כבר רשמו על זה בפורום- יש למעלה לחצן:"חפשו בפורום זה" תירשמי טחורים ויעלו לך שאלות ותשובות-הרבה שאלו על טחורים אז אולי זה יעזור לך עד שישירי ואיה יענו לשאלתך...
    אני זוכרת ששירי פעם הביאה גם מספר טלפון שדרכו אפשר להשיג משחה שעוזרת- תחפשי..

רפואה שלימה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים

איה הוד
    14/04/2010

שיר יקרה,

יש הרבה מאוד דברים שניתן לעשות כדי לטפל בטחורים גם פנימית וגם חיצונית.

חיצונית: תכשיר בשם אנוקריו
    פנימית - תזונה+שתייה+צמחי מרפא+הומיאופתיה מודרנית

חשוב מאוד קודם כל לטפל בעצירות - וטוב עשית מבחינה תזונתית שהביא לריכוך שלהם - זה כבר נהדר!
    עכשיו, צריך לשמר את בריאות מערכת העיכול על ידי אכילה נכונה ושתייה מספקת ולעשות שימוש הצמחים שיותאמו לך על ידי מטפל כדי לטפל בטחורים.

לפני זמן מה כתבתי מאמר מקיף בנושא עם המון טיפים למצב טחורים - זה ארוך מאוד ולכן אינני יכולה להביא את הדברים לכאן.
    תוכלי לכתוב במנועי החיפוש "טחורים טיפול טבעי" ולמצוא אותו.

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו