לא עומד

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• לא עומד
    רמי
    21/10/2007

בזמן האחרון יש לי בעיה ביחסי מין. יש לי לחץ בעבודה ואני גר עם חברה שלי כבר שנתיים והשילוב של ההרגל וזה שאני עייף ולחוץ גורם לי לא לתפקד.
    אני יודע שאני צריך לטפל בשורש הבעיה אבל כרגע זה פשוט לא יקרה ואני לא רוצה לקחת ויאגרה או כימיקלים אחרים.
    יש פתרון טבעי לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עומד

איה הוד
    21/10/2007

הי רמי,

ראשית, קיימת אפשרות לכוון אותך לתפריט שיכיל מזונות המשפרים ומיעלים את זרימת הדם, מעצימים את האנרגיה ומזינים, מזונות מרגיעים ומזונות שמורידים כולסטרול מאחר ונמצא קשר בין רמות הכולסטרול ושומנים לבעיות בזקפה.

תאמין או לא אבל לתזונה שלך יש השפעה מאוד גדולה על מה שקורה במיטה!כלי הדם מובילים דם בכל הגוף - כולל לאיבר המין ולכן ישנה חשיבות גדולה לשמור עליהם נקיים ולהוריד את השומנים בדם. מומלץ להוריד בשר, סוכרים, קמח לבן ומטוגנים ולהעדיף דגנים מלאים, קטניות, ירקות, פירות ודגים.

מעבר לכך מספר טיפים (שים לב: הם אינם באים להחליף טיפול והם בגדר המלצות בלבד)
    1. צמחי מרפא ידועים בעלי פעילות ממריצה ומסייעת לשיפור התפקוד הם הג'ינסנג, מאקה, דמיאנה, יוהימבין ועוד. אין לעשות בהם שימוש ללא המלצת איש מקצוע מאחר והמרצה של גוף עייף בהתחלה תהיה נהדרת ואז עלולה להגיע נפילת אנרגיה. זה כמו להתניע אוטו בלי דלק.
    2. פעילות גופנית ושוב פעילות גופנית!!! גם לשיפור זרימת הדם הכללית (בין היתר לאיבר המין) וגם למטרות הרגעה וירידה במשקל אם קיים עודף (מה שמפשיע מאוד על נושא המין)
    3. ללמוד להרגע! להוריד הילוך! או ללמוד התנהלות עם מצבי דחק, לחצים ודאגות בשדביל שאלו ישפיעו כמה שפחות על הגוף ולא יגבו מחיר כבד מידי.
    4. תבלינים ממריצים ומחממים: פלפל, ג'ינג'ר, רוזמרין ועוד. הם מחממים וגורמים לסירקולציית דם מהירה.
    5. אין להתחמק לדעתי מטיפול במקור הבעיה. זה לא אומר בהכרח להפסיק לעבוד או לחיות אבל יש כלים שתוכל לרכוש כדי להשיג שיפור משמעותי באיכות חייך - לא מומלץ לדחות למחר משהו שאפשר לעשות היום. יש לנו רק גוף פיזי אחד
    :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו