טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כנראה שיש לי דלקת בחניכיים מכיוון שיש לי ליד שן אחת נפיחות קלה .התחלתי לגרגר עם מלח וסודה לשתיה. האם יש עוד משהוא שאפשר לעשות ? אני רוצה לציין שיש לי פחד נוראי מרופא שיניים ואין סיכוי שאלך לטיפול.
תודה מראש וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איריס היקרה שלום רב חשוב רק לציין כי דלקת חריפה שלא מטופלת בזמן יכולה להזיק לשאר השיניים ובכלל לגרום לבעיות רבות. אפשר לגרגר גם עם מיצוי פרופוליס חזק - כשלושים טיפות על רבע כוס מים פושרים. כמו כן למרוח שמן אתרי של ציפורן על המקומות הכואבים זה מחטא ומעט מאלחש אבל לא מרפא. ואם את מרגישה שכלום לא עוזר אין ברירה אלה לגשת לרופא. בשלב כזה של דלקתיות בפה לא יבצעו שום טיפול מכאיב אלה רק ייתנו לך אנטיביוטיקה אז אין לך מה לפחד. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר