תפליט פלאורלי בחזה לפי צילום סיטי

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תפליט פלאורלי בחזה לפי צילום סיטי
    סופי
    22/10/2007

שלום רב
    יש לי תפליט פלאורלי בריאה יש תרופת סבתא שהיא לריאה
    קבעתי רופא ריאות לעוד חודש,ביראות אין חליל הוחס תהליך של מוקד(סרטן) כל הסיטי תקין מלבד התפליט?
    תודה סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפלט פלאורלי

איה הוד
    22/10/2007

הי סופי,

תפליט פלאורלי הוא נוזל שהצטבר בין שני קרומי הריאה ולמרות שאין "מוקד", יש דברים רבים שיכולים לגרום לכך כגון בעיות בכבד, אי- ספיקת לב, מחלות כליה, מחלות ריאה ועוד.

קשה יהיה לתת עצה לתרופת סבתא אם לא אדע מה מקור הבעיה וזה יהיה לא מקצועי מבינתי :-)

עדכני אותי בעוד חודש מה היה אצל הרופא.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפליט

סופי
    22/10/2007

תודה לך
    הייתי אצל רופאת המשפחה בדיקות הדם של כליות,וכבד תקינות,אי ספיקת לב היא הוצאיה מאפשרות כי אין לי סימנים כאלה לדבריה,מה שכן יש בי עייפות מסוימת,אולי בגלל שהריאות לא מקבלות אויר כמו שצריך בגלל הנוזל אני סתם משערת.
    ביקשתי מהרופאה לבדוק גם מול רופא לב את האפשרויות אמרה שאין צורך ורק עוד חודש יש לי תור לריאות,שאלתי היא הנוזל הזה לא מסוכן??????
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפליט פלאורלי

לאור נהלל
    22/10/2007

טינקטורה של שן הארי וחותם הזהב עוזרת לניקוז נוזלים מהריאות.
    לשתות על בסיס יומי , 20 טיפות ממיצוי הצמחים בקצת מים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אני יכולחה לקנות? זה צמחים

סופי
    22/10/2007

זה צמחים מוכנים ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיצוי צמחים באלכוהול = טינקטורה

לאור נהלל
    23/10/2007

ניתן להשיג בבתי טבע, בתי מרקחת הומיאופתיים, יש לבקש מראש שיכינו לך את ההרכב הספציפי הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו