מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפליט פלאורלי בחזה לפי צילום סיטיסופי22/10/2007
שלום רב
יש לי תפליט פלאורלי בריאה יש תרופת סבתא שהיא לריאה
קבעתי רופא ריאות לעוד חודש,ביראות אין חליל הוחס תהליך של מוקד(סרטן) כל הסיטי תקין מלבד התפליט?
תודה סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפלט פלאורלי
איה הוד22/10/2007הי סופי,
תפליט פלאורלי הוא נוזל שהצטבר בין שני קרומי הריאה ולמרות שאין "מוקד", יש דברים רבים שיכולים לגרום לכך כגון בעיות בכבד, אי- ספיקת לב, מחלות כליה, מחלות ריאה ועוד.
קשה יהיה לתת עצה לתרופת סבתא אם לא אדע מה מקור הבעיה וזה יהיה לא מקצועי מבינתי :-)
עדכני אותי בעוד חודש מה היה אצל הרופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפליט
סופי22/10/2007תודה לך
הייתי אצל רופאת המשפחה בדיקות הדם של כליות,וכבד תקינות,אי ספיקת לב היא הוצאיה מאפשרות כי אין לי סימנים כאלה לדבריה,מה שכן יש בי עייפות מסוימת,אולי בגלל שהריאות לא מקבלות אויר כמו שצריך בגלל הנוזל אני סתם משערת.
ביקשתי מהרופאה לבדוק גם מול רופא לב את האפשרויות אמרה שאין צורך ורק עוד חודש יש לי תור לריאות,שאלתי היא הנוזל הזה לא מסוכן??????
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפליט פלאורלי
לאור נהלל22/10/2007טינקטורה של שן הארי וחותם הזהב עוזרת לניקוז נוזלים מהריאות.
לשתות על בסיס יומי , 20 טיפות ממיצוי הצמחים בקצת מים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולחה לקנות? זה צמחים
סופי22/10/2007זה צמחים מוכנים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצוי צמחים באלכוהול = טינקטורה
לאור נהלל23/10/2007ניתן להשיג בבתי טבע, בתי מרקחת הומיאופתיים, יש לבקש מראש שיכינו לך את ההרכב הספציפי הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)