שירי, החמאת גוף שלך מעולה!

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שירי, החמאת גוף שלך מעולה!
    אורית
    02/05/2010

היי שירי, הזמנו ממך חמאת גוף לעור יבש ואנחנו ממש מרוצות! בעיקר השתמשנו ליובש בידיים אבל גם בכל הגוף. הידיים באמת נראות הרבה יותר טוב. רציתי לדעת האם יש עוד מוצרים שאת מוכרת?
    אני משתמשת עד כה בסבון של וולדה. יש לי עור שמן ומדי פעם צצים לי פצעים (לא הרבה). העניין הוא שהייתי מעדיפה להשתמש בסבון או משהו לניקוי שלא מיבש את העור, (בכל אופן אני בת 34) במה את ממליצה להשתמש שהוא גם עדין. (אני גם לוקחת תרופה הומאופטית ככה שאסור לי שמנים ארומטיים).

אשמח אם תשלחי לי רשימת מוצרים שאת מכינה עם מחירים ואני יוכל לבחור מה מתאים לי (או שתפני אותי לאתר עם יש לך)

אני בעקרון מחפשת גם קרם לחות לפנים לאחותי לעור עם סבוראה (אין לה הרבה כי היא כבר משתמשת במשהו אבל בכל זאת רציתי לראות אם יש לך משהו טבעי יותר שגם יתן לחות לעור היא בת 36),
    שמפו טבעי (קניתי של שביט אבל הוא לא ממש מקציף), מסכה לשיער טיבעית, קרם עניים אם יש.

בקיצור אם יש לך רשימה עם פירוט המוצר ומחירים אשמח לראות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שירי, החמאת גוף שלך מעולה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה!!

שירי חבקין
    02/05/2010

אורית היקרה
    אני מאוד שמחה לשמוע שאהבתם
    החמאה הזאת באמת מצליחה לגרש כל יובש.
    יש איסור חמור על פרסום מוצרים בפורום לכן
    לא ארחיב על מוצריי אולם תוכלי להתקשר אלי
    או לקרוא באתר הבית של חבקין.
    בברכה
    שירי
    04-6934349

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעייה

אורית
    03/05/2010

אם הבנתי נכון אתם מוכרים את המוצרים בסופר פארם? איך זה שלא יצא לי להתקל בהם? מה לגבי החמאת גוף גם אותה אתם מוכרים שם או שיותר משתלם להזמין ממך באופן אישי? נכנסתי לאתר ויש מוצרים שהיו נראים לי רק שאין ממש מחירים. האם יש אפשרות להזמין ממך דברים שלא רשומים כמו קרם סבוראה ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו