טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , רוצה לדעת בבקשה,לקבל טיפים מה אפשר להשתמש או לקחת להקלה וטיפול לגרון נפוח דלקות וירוסים ויראלים של הגרון נפיחות שקדים וכל מה שקשור לגרון אפילו בצקת תפליטים כל עזרה שיש לגרון תתקבל בברכה. ואם יש משהו שאפשר לקחת בקביעות כמשהו כטיפול מונע בתודה אריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אריה שלום רב. לגבי דלקות בגרון מומלץ לשתות תמצית פרופוליס עם מעט מים.
הפרופוליס משמש כאנטיביוטיקה טבעית קוטל ביעילות חיידקים. כשמדובר בדלקת ויראלית מומלץ לחזק את הגוף עם סירופ או מיצוי של סמבוק שחור שמונע התפתחות של וירוסים ובעצם נחקר והוכח כפתרון היעיל ביותר לטיפול במצבים ויראלים שפעות וכדו'.
בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד