טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כבר חמש שנים בלי מחזור ואני נוטלת פרוגילטון על מנת לקבל מחזור באופן מלאכותי אבל אני נורא עצובה בגלל מה שעובר עליי , פניתי לרפואה טבעית שהומלץ לי לשתות פטורוזיליה על מנת שאקבל מחזור באופן טבעי האם זה נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צמחי מרפא כגון אנג'ליקה סינית ושיח אברהם משמשים לאיזון והסדרת מחזור מאחר או שלא מגיע כלל.
עברי לתזונה בריאה המכילה את כל אבות המזון, בדקי ששאינך אנמית (שכן, במצב אנמיה הגוף נכנס למצב השרדותי שבו הוא לא יכול להרשות לעצמו לאבד עוד ברזל בדימום המחזורי - הגוף מאוד חכם).
טפלי בכל גורם סטרס קיים - מצבי לחץ בהחלט יכולים למנוע מהמחזור להגיע. יש את הרסקיו או הנרווהיל למשל למטרה זו.
למדי לתרגל נשימות והרפייה ודמייני את הוסת מגיעה (מחשבה יוצרת מציאות)
איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר